Monday, July 22, 2013

|inspiration| Romwe wishes

Ahojte! Dnes mám pre vás zas raz takýto typ článku, ono inšpirácia sa hodí podľa mňa vždy a navyše sú to super kúsky, teda aspoň mňa každý niečím zaujal a určite by som nimi nepohrdla :). Keď už máme to leto, väčšina z nich sú vhodné práve do tohto počasia. Všetky sú z môjho obľúbeného e-shopu, teda čo sa ázijských e-shopov týka, tak práve romwe je podľa mňa jednotka. Čo myslíte? Aký máte najradšej vy? 
Začnem tak aztécky, tento vzor si ma získava čím ďalej, tým viac a tieto dva kúsky by som nosila určite rada a často. Šaty majú navyše skvelý detail v podobe mašle a priestrihu na chrbte, overal zatiaľ nemám žiaden, takže nejaký nutne potrebujem. Po tejto ombré mikče pokukujem už dlho a síce mikiny takmer vôbec nenosím, túto by som rozhodne brala. 
Ďalej, na leto tiež ideálne, ľahké košieľky bez rukávov so zaujímavými detailmi - kvety proste k letu neodmysliteľne patria a krajku milujem, to ste si už určite všimli :). Prvú nájdete tu a bordovú tu
Ďalšie dva kúsky, oba v modrej farbe, ktorá je v poslednej dobe asi mojou najobľúbenejšou. Kvetovaný overal a tieto, podľa mňa na nejaký večer v spoločnosti, dokonalé šaty. Nemám asi žiadne takéto elegantné a zároveň zaujímavé, dokonca som ochotná prepáčiť im to trblietanie! :) 

A nakoniec ešte pár vecí, ktoré sa mi páčia už dlho a keby že na ne narazím niekde v kamennom obchode za dobrú cenu, hneď s nimi asi bežím k pokladni. Nemám žiadnu koženú či koženkovú bundu, ktorú si teda na jeseň plánujem bezpodmienečne kúpiť, a vždy som mala dilemu, či by som sa mala rozhodnúť pre čiernu alebo hnedú. Táto by to vyriešila :). Topánky, ktoré vyzerajú super pohodlne a pritom zaujímavo, a mint ruksačik, kde by som mohla nahádzať všetky veci, ktoré by som potrebovala a nebolelo by ma plece  z nosenia :).
Čo najviac zaujalo vás?


Okrem toho na romwe práve prebiehajú zľavy na legíny, takže ak sa vám nejaké páčia, šup po ne!
Always lack of 1 pair of leggings in wardrobe.
Romwe leggings flash sale, all at $17.99!
Time: 23/7/2013-25/7/2013

8 comments:

  1. Uz by aj stacilo tych reklam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že je to môj blog a môžem si naň dať, čo sa mi len zachce a ak s tým máš problém, nikto ti nekáže naň klikať :)

      Delete
  2. Z druhého obrázka by som brala všetko ! :)

    GiveAway with Oasap.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Ten první obrázek bych si nejradši ukradla:D :)

    ReplyDelete
  4. Overaly moc nemusím, ale jinak bych brala asi všechno :D Ten batůžek je skvělý :)

    ReplyDelete
  5. Veľmi dobrý výber veci:)..aztecke vzory sa aj mne začínajú páčiť a tie náušnice sú kraaasne

    www.laviealexandra.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. i love them!
    if you are interested in formal dresses .you can visit http://www.kissyaustralia.com/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥