Wednesday, June 05, 2013

Moja zbierka bižutérie: náramky a doplnky

Dnes mám pre vás pokračovanie tohto článku, ktorý mal celkom úspech a tak je tu druhá časť. Ak sa vám bude páčiť, tak samozrejme pridám aj poslednú tretiu, nechcem vám to tu poukazovať všetko naraz, bolo by toho veľa, keďže vám chcem ku každému kúsku aj niečo napísať. K veciam, ktoré sú z ebay vám potom napíšem odkazy v článku venovanému práve Ebay, ktorý sa mi podarí napísať hádam čo najskôr :).
Náramky veľmi nenosím, väčšinou na ne teda zabúdam, kedysi som rada nosila hlavne tie klasické náramky priateľstva, ktoré určite všetci poznáte. A keď už mám teraz trochu viac času, možno sa do nich znovu pustím a nejaký si vyrobím aj sama :). Čo sa týka týchto hore, rada mám takéto jednoduché, nie mohutné, práve naopak, buď len na tenkej retiazke so zaujímavým detailom alebo s koženkovými pásikmi (takých som mala viac, ale akosi sa mi postrácali :)) So srdiečkom je zo sheinside a ten s krížom (z ebay) ste tu mohli vidieť v poslednej dobe často, je momentálne mojím obľúbeným.  

Tieto som na sebe nemala už dlho, zlatá retiazka ani neviem, odkiaľ je, len som ju objavila v šperkovnici. Druhý je z H&M a ulovila som ho vtedy v zľave za euro myslím, a posledný je z Terranovy, kde nenakupujem často, teda popravde odtiaľ mám len tento náramok a jedny džínsy (ktoré sa ale po pár praniach strašne vyťahali, takže nemám práve dobré skúsenosti), a tiež som ho tam kúpila za euro :).

Oboje hodinky som vám myslím už určite spomínala, mám ich tiež z ebay a ulovila som ich v aukcii. Tie hore sú mi ale veľké a ani neviem, či by sa dalo nejak skrátiť, čo myslíte? 
Tie dole som si veľmi obľúbila a nosím ich momentálne stále, už dlhšie si plánujem kúpiť aj tieto zlaté marc by Marc Jacobs, ale keďže je to drahšia položka, budem si musieť počkať na nejaký sviatok :).

Okrem hodiniek som tu zaradila aj hair cuff, ktorý mám už dosť dlho a je z H&M. Myslím, že dokáže aj jednoduchý účes príjemne oživiť a ja ho nosím veľmi rada :). Teraz ich ale myslím už zoženiete skoro všade, na ebay za pár korún. Collar clips som vám už určite ukazovala a aj keď som na ne akosi v poslednej dobe pozabudla, myslím, že je na čase ich opäť prevetrať :).

11 comments:

  1. Krásne vecičky :3 Teším sa na ďalšie :3

    ReplyDelete
  2. krásne náramky :) aj hodinky :D

    ReplyDelete
  3. och, keby mám robiť takýto článok bolo by to teda na hoodne dlho, ale tie hodinky sú veľmi pekné musím ich vysliediť na ebay-i:)

    ReplyDelete
  4. Krásný! Já mám náramky ráda, ale asi mám moc konkrétní představu a je problém nějaký perfektní najít :))

    ReplyDelete
  5. ja milujem náramky, najviac sa mi páči ten so srdiečkom :)

    ReplyDelete
  6. Ja by som hneď brala ten s krížikom :)

    ReplyDelete
  7. ahoj, hodinky sa daju v pohode skratit... ja som si to naposledy bola dat robit v jednom hodinarstve na masarycke v ziline :)a viem, ze aj v carrefoure to robia, ale myslim, ze len na tie, co si si u nich kupila...

    ReplyDelete
  8. Great post, my love.

    Have a great weekend!

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥