Tuesday, May 21, 2013

|waitlist|


Na odreagovanie od všetkého toho učenia mučenia píšem článok, ku ktorému mám síce obrázok pripravený už pár dní, no akosi som nemala čas ho dopísať. Viem, že v poslednej dobe to tu zanedbávam, ale určite to chápete. Zajtra hneď ráno (našťastie, pretože to neznesiteľné čakanie do 2 a potom ešte do 5 na výsledky by som už nezniesla) ma teda čaká posledná časť maturít, tá ktorej sa ale najviac obávam a tak mi držte palce a všetko, čo sa dá a ja zas za odmenu budem po zajtrajšku zodpovedná, outfity fotiaca, kozmetiku testujúca, články píšuca, inšpiráciu prinášajúca blogerka! :) 

Čo sa teda týka obrázka, je to taký waitlist, teda zoznam vecí, ktoré očakávam a veľmi sa na ne teším, naozaj sa vždy vytešujem z každého jedného balíčka ako malé dievčatko rozbaľujúce darčeky na vianoce! A síce som si v poslednej dobe akosi obľúbila farebnejšie a vzorované veci, samozrejme nesmiem zabúdať ani na basic kúsky, ako teda napríklad biela košeľa, podobnú nájdete aj tu za 9.99 $9.99 free shipping, ktorá mi doteraz v šatníku chýbala a biele jednoduché šaty, o ktorých som písala už v šatovom príspevku. Pruhovaná košeľa mi už medzičasom aj stihla prísť a som z nej nadšená! Je z romwe.com, čo je zo všetkých tých ázijských e-shopov môj najobľúbenejší, zatiaľ som s ním nemala žiaden problém, veci vždy prišli v takom stave, v akom som si ich predstavovala a navyše aj rýchlo oproti ostatným e-shopom. Momentálne tu prebiehajú aj veľké zľavy, ja mám odložený jeden kupón a stále sa rozhodujem, čo si vybrať :). Topánky sú zo stránky justfor5pounds.com, odkiaľ som si plánovala nejaké objednať už dlhšie a nakoniec som sa teda rozhodla pre tieto. Kedysi by som sa na ne asi ani nepozrela, no teraz mi akosi padli do oka, teším sa na ne a dúfam, že mi budú sedieť, predsa len nakupovanie topánok cez internet býva celkom risk. Nakoniec je to ešte kabelka, ktorá bude podľa mňa skvelým doplnkom a príjemným oživením k jednoduchým outfitom. Až veci dorazia, tak vám ich určite ukážem a napíšem, čo a ako :). 

Btw, ste zlatíčka a som naozaj veľmi rada, že môj blog sledujete aj napriek tomu, že momentálne veľmi nepridávam :). Mám radosť, ako to číslo sledovateľov stále stúpa (čomu určite pomohla svojím článkom aj skvelá Lenka, za čo jej ďakujem <3 ) a dúfam, že tomu tak bude aj naďalej. Nezabúdajte, že stále prebiehajú dve súťaže - GIVEAWAY o slonečné okuliare od Firmoo.com a tiež  Oasap.com GIVEAWAY o nejaký super kúsok podľa vášho výberu! 
Ak máte aj účet na Polyvore.com, môžte sa zapojiť aj do súťaže, ktorá tam prebieha v mojej skupine a vyhrať nejaké oblečenie od Efoxcity.com ;). - POLYVORE CONTEST!

14 comments:

  1. Bielu košeľu a náhrdlník by som chcela :) Ja radšej používam označenie "iba" wishlist-y, pretože viem, že to proste všetko nebudem mať ani časom, ani za rok, nie to ešte naraz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ja si tiež tak všímam, že niektoré veci, ktoré som si kúpila niekedy teraz mám na wishliste ešte z minulého roka :D Vždy sa síce snažím si tie veci naozaj kúpiť, ale keď už som v obchode, siahnem radšej po veciach v zľave, pretože si vždy poviem že sa to oplatí :)

      Delete
    2. Aj ja mám radšej veci v zľave :) Škoda len, že pre mňa už aj veci za 7 či 10 euro sú drahé .. -,-"

      Delete
  2. Držím palce :) Určite to zvládneš ľavou zadnou :) Inak..vybrala si si krásne veci..hlavne tie topánky ♥ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem, no kiežby :) ..no snáď budú tak vyzerať aj v skutočnosti a po pár noseniach sa nerozpadnú :)

      Delete
  3. Krásné věcičky :D !!! už se těším na další články :)

    http://head-up-baby.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) to ma teší, ak máte nejaké nápady, alebo je niečo, o čom by si si rada prečítala, určite mi daj vedieť :)

      Delete
  4. pruhovaná košile a kabelka s potiskem jsou top!krásný článek)

    ReplyDelete
  5. nádherný článok :) + veľmi sa mi páči tvoj blog :)
    inak , ako si dopadla na matúrach ? :)



    http://rebinka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. Tak tú tašku by som brala hneď :)Odkiaľ si si ju objednávala?

    ReplyDelete
  7. Jeeej presne tú kabelku som si aj ja chcela z eBayu kúpiť, ale štvalo ma, že sa vždy dá cena vyšplhala "až" na nejakých 7 dolárov či koľko... To je pre mňa veľa :D

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥