Monday, May 20, 2013

|inspiration| Šaty, ó šaty

Vždy som bola "nohavicová", nenosila som šaty, sukne, či už dlhé alebo krátke, a skoro ani šortky, pretože som nechcela svetu ukazovať svoje krivé a chudé nohy, ha. Ale potom som si povedala, že však čo, keď už také raz sú, musím sa s nimi aj tak skamošiť, začala som nosiť šaty women dresses online (asi jedny z dvoch, ktoré som vtedy ešte v šatníku mala) a už asi posledné dva roky ich dokupujem a nosím stále viac a viac. Častejšie sa po nich obzerám v obchodoch a rada si ich skúšam, celkovo sa v nich cítim dobre a pohodlne, hlavne teda na leto sú určite oveľa ideálnejšie ako nohavice či legíny a podobné nohavicové typy. Sukne ma až tak nebavia, alebo som proste len nenašla asi ten typ sukní, v ktorých by som sa cítila dosť dobre, no väčšine šiat, ktoré vlastním, nemám čo vytknúť. A ako každá žena, samozrejme, stále ich nemám dosť! :) Na ceste kdesi z Číny sú ku mne ďalšie, tentokrát biele, jednoduché, trochu vybíjané - toť posledné na obrázku (tomuto trendu som nepodľahla, je to asi prvá vec s hrotmi, akú vlastním), ktoré ma veľmi zaujali detailom vzadu, ale o tom potom, určite aj v outfite, keď dorazia. A už mám vyhliadnuté ďalšie - a nie jedny, ha! :)
Čo vy a šaty? Nosíte ich radšej ako nohavice, či šortky? A čo sukne? Maxi/mini? Či sa tu nájdu aj nejaké nohavicové typy? 

Btw: dnes som mala ústne maturity z angličtiny a odborných, z tých za 2 a z angličtiny za 1, a viete akú tému som dostala? Fashion, ha! No a už ma čaká len slovenčina v stredu a mám celú strednú školu za sebou, teším sa silno moc! 

A tu je pár ďalších, ktoré sa mi zapáčili, či ma niečím zaujali a určite by som nimi nepohrdla, keby mi viseli v skrini: 
Sleeveless waisted chiffon dress 552 Pink Blue wave round collar print dress X954

Irregular chiffon dress X935Round collar short sleeve lace dress 524

8 comments:

  1. tyjo ty prvni sou dokonaly!!!! ))

    ReplyDelete
  2. Gratulujem k maturite! Ja som tiež šatová, milujem ich a zbierka sa mi celkom slušne rozrastá. Aktuálne hľadám nové na promócie :)

    ReplyDelete
  3. Gratulujem :) a ja som riflový typ ako vyšitý :)
    + pozývam ťa na giveaway http://lollylucker.blogspot.sk/2013/05/oasap-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. šaty nosím rada a hlavne v lete :)

    ReplyDelete
  5. Gratuluji k ustním :P Jinak šaty jsou moc hezké, ale zatím jich moc nemám no :D

    ReplyDelete
  6. Gratuluji k předběžným výsledkům maturit :) A co se týče šatů, myslím, že jsme stejná krevní skupina, máš stejný vkus jako já a šaty miluju :)

    ReplyDelete
  7. id love to invite u to my new OASAP giveaway
    http://rnrfairytale.blogspot.com/2013/05/giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥