Wednesday, May 01, 2013

|beauty| Ja a rúže

Nikdy som nebola z tých, ktorá by investovala do drahej kozmetiky a už vôbec nie do drahej kozmetiky na pery. Vždy som si vystačila s nejakou pomádou a ak som chcela niečo výraznejšie, kúpila som si rúž za euro, ktorý som mala na seba aj tak možno len doma a možno len raz. Mala som pocit, že sú na mňa veľmi výrazné a moje okolie si ma viac všíma, čo nemám rada. No v poslednej dobe som si rúže veľmi obľúbila a síce som vždy nosila len jemnejšie, dnes som vyskúšala ten najvýraznejší, čo mám, a myslím, že ho použijem častejšie :)
Moja zbierka je len malinká, no po sobotňajšom upratovaní som zistila, že mám doma 6 vzoriek, o ktorých som ani nevedela (myslím, že sú všetky z Avonu). A mám pre vás tip, ak chcete výrazný naozaj sýto červený rúž, ktorý vydrží, siahnite práve po čísle 5 (odtieň 077, no presný názov neviem), určite budete spokojné! 
 Čo vy a rúže? 
Nosíte? Výrazné alebo skôr jemnejšie, nenápadnejšie? 


16 comments:

  1. aj ja som vzdy rada jed objavim nejake vzorky :)

    Inak nezabudni uz len par dni do konca super giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. V poslednom čase prepadávam rúžom čoraz viac a moja zbierka sa rozrastá :). Najobľúbenejší bude asi Rimmel Kate v odtieni 05 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od Rimellu tiež chcem nejaký vyskúšať, čítala som naň veľa pozitívnych recenzií :)

      Delete
  3. Já rtěnky ráda nemám. :( Pokud to není zrovna YSL, která hydratuje jako blázen, tak mi strašně lezou "do spár" a vysušují mi rty. A ani YSL moc dlouho nevydrží, co jsem tak zkoušela od kamarádky, takže do toho investovat nebudu. Teď jsem si oblíbila chubby stick, ten mi příjde fakt super. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja s suchými perami veľmi problém nemám, možno tak cez zimu, ale teraz, keď je už vonku lepšie počasie sa nemám na čo sťažovať :)

      Delete
  4. Já mám výrazné rtěnky velmi ráda a ty na ně máš moc pěkný tvar rtů - takže chválím :))

    ReplyDelete
  5. Dlhú dobu som nosila jemné lesky, pomády, rúže no momentálne nosím červený, okolie si už zvyklo :D Tvoja zbierka je veľmi pekná, a ten číslo 5 vyzerá úplne super :)

    ReplyDelete
  6. 5 vypadá dost kruttěěě :D :) Já jsem spíš na ty jemné barvy :)

    ReplyDelete
  7. ten 5 má úplne fajnovú farbu *.*

    ReplyDelete
  8. Moc pěkné odstíny. A na té první fotce si neuvěřitelně krásná! :)
    Style Without Limits

    ReplyDelete
  9. Ten červený rúž ti veľmi pristane :) Po kozmetike F&F pokukujem už dlhšie ale nejak som ju ešte u nás v Tescu nezaregistrovala :(

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥