Tuesday, April 23, 2013

|new in|

Dnes vám ukážem pár nových kúskov z posledných nákupov, nakupovala som so sestrou a narazili sme na plno super kúskov za skvelé zľavnené ceny.  Na pár vecí ešte čakám z ebay a keď dorazia, tak si od nakupovania dávam naozaj pauzu a začínam šetriť. No teraz mám celkom stresové obdobie a keď si kúpim nejakú krásnu vec za ešte krajšiu cenu, hneď je mi lepšie, no vy to všetky určite poznáte :).

Nezabúdajte na GIVEAWAY, máte posledné dni na zapojenie! ;)

Šaty sú myslím z Takka, v tomto obchode veľmi nenakupujem, teda mám odtiaľ v podstate okrem týchto šiat len jedno basic pásikavé tričko, no tieto ma zaujali na prvý pohľad, majú krásnu slniečkovú farbu, fotka trochu skresľuje. Dole sú voľné, celkovo sú z veľmi vzdušného príjemného materiálu a cez pás sa prepásavajú tenkým opaskom. Páčia sa mi na nich zlaté detaily, no určite ich ešte na mne uvidíte v plnej kráse :). Hodinky som vydražila na ebay za necelé tri doláre a sú to moje úplne prvé hodinky vôbec (pokiaľ nerátam tie gumené vodotesné, čo som nosila ako 7 ročná, ha). Bohužiaľ sú mi veľké a tak ich musím dať nejak skrátiť, aby boli vôbec nositeľné. 

Oba tieto svetríky som ulovila myslím po 7 eur, hrubší je z H&M a čakal tam na mňa úplne posledný a ešte v mojom čísle, cardigan je z C&A a presne takýto, dlhší svetlohnedý som potrebovala už dlho. Náramok s krížom a náušnice sú z ebay a už som vám ich spomínala v nedávnom článku.

 Ešte jeden svetrík z C&A, tiež nestál viac ako 10 eur a je krásny, háčkovaný, na letný večer ideálny. Šaty sú tiež odtiaľ a zamilovala som sa do nich na prvý pohľad! Majú zlaté detaily, sú krajkované a krémovej farby. Dokonalosť <3 Tiež ich na mne čoskoro uvidíte ;). 

 Nakoniec som mala šťastie aj na nohavice a tieto z H&M som objavila za 7 eur. Už dlhšie som chcela nejaké s koženkovou časťou, síce som zháňala legíny, ale tieto nohavice mi sadli perfektne, nie sú mi krátke, s čím mám u väčšiny problém, a sú dostatočne skinny. Punčošky boli už nutnosťou a keďže boli dokonca v zľave, hneď som ich brala.

19 comments:

  1. nejvíc se mi líbí ty náušnice a náramek s křížkem:)

    ReplyDelete
  2. Koženkové kalhoty jsou naprosto nejlepší!!!

    ReplyDelete
  3. Skvělý nákup ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Ty šaty z Takka mají hezkou barvu :) ostatní věci jsou taky super :)
    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. krásne ... najviac sa mi páči ten sivý ( teda vyzerá ako sivy ) svetrík čo nieje na gombičky

    ReplyDelete
  6. nádherné veci :) a krásne pofotené :))
    bleulavander.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. dokonalé veci ♥ ten sivý sveter.. aaw

    ReplyDelete
  8. škoda, že tie veci nevidno v celku, ale vyzerajú k svetu :)

    ReplyDelete
  9. samé dokonalé veci,hlavne hodinky,šaty a prvé dva svetríky :)

    ReplyDelete
  10. naramok a naušnice z ebay mame rovnake:) len mne sa už asi xy krat roztrhol tak bacha:)

    ReplyDelete
  11. Nádherné veci :) Tie šaty sú úplne ♥♥♥♥

    ReplyDelete
  12. Super veci :) Pokiaľ chceš pozývam ťa na giveaway o náhrdelníky http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/04/giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  13. ja mam problem skor s tym, ze su mi vsetky nohavice vzdy dlhsie od 10cm vyssie :D

    inak nakupy v tomto obdobi su fakt kriticke- prekvapivo siroka ponuku a tympadom stale nariekajuca penazenka :))) ja uz mozem ist tak maximalne do potravin a aj to len do dakych malinkych, kde okrem jedla maju akurat tak toaletak a alobal, inak nebudem mat na najomne, uff

    ReplyDelete
  14. tie žlté šaty som dnes obkukávala v takku ale nemám k nim topánky :D musela som ich nechať v obchode

    ReplyDelete
  15. Úžasné! :) Hlavne tie šaty a aj svetre sú fajn :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥