Sunday, April 21, 2013

|favourite| Statement jewelry


 Neviem, čím to je, ale v poslednej dobe pokukujem len po výrazných doplnkoch. A čím sú väčšie, tým sú lepšie a o to sa mi páčia viac! Samozrejme to neplatí úplne vždy (niektoré vyzerajú fakt zle a nevkusne), ale väčšina z malých nenápadných prsteňov, náušníc či náhrdelníkov ma už prestala baviť. Celkovo nenosím výrazné oblečenie, ani farebne a ani strihom, a tak si to žiada outfity nejakým spôsobom oživiť. Práve preto dopĺňam zásobu tých výraznejších, v nedávnom príspevku ste mohli vidieť nový náhrdelník, niekde na ceste z Číny women clothing online store sú aj dva páry náušníc, ktoré si nájdu domov v mojej šperkovnici (tiež už by som potrebovala novú, pretože tá aktuálna je preplnená a tak náhrdelníky vešiam kade tade po izbe, náušnice nechávam odložené na poličkách a veľakrát sa stane, že zabudnem, kde sú tie ktoré odložila a nájdem ich zas až po nejakej dobe). Myslím, že veľký náhrdelník či náušnice sú skvelým doplnkom k jednoduchému outfitu. Na druhej strane si tiež myslím, že nie je dobré kombinovať jedno cez druhé a keď si už niekto vezme obrovský výrazný náhrdelník, ešte výraznejšie náušnice (prípadne dokonca inej farby) by ma nechať doma. Predsa len to, že niečo vyzerá dobre samostatne neznamená, že to bude vyzerať dobre aj so všetkým ostatným. Tu sa treba riadiť známym pravidlom "niekedy je menej viac" ;).
 Ďalšou výhodou je podľa mňa aj to, že aj napriek tomu, že vyzerajú tak "honosne", dajú sa nosiť aj k bežným outfitom, džínsam či obyčajnému topu, ktorý dokážu skvele oživiť, a určite sa netreba obmedzovať len na šaty či elegantnejšie oblečenie :). Čo myslíte vy? Nosíte výraznejšie doplnky a k čomu alebo dávate prednosť tým nenápadnejším?

Zamilovala som sa do doplnkov nižšie a ak ich niekde nájdem za prijateľnejšiu sumu, určite nezaváham! :)

7 comments:

  1. Prvé vety ako o mne! Čím väčšie, tým lepšie :) ja som jednoznačne za tým výrazné doplnky, kedysi náušnice, ale teraz skôr naopak, páčia sa mi veľké náhrdelníky :)

    ReplyDelete
  2. Nie je to môj štýl, ale strašne ma to láka sa toho aspoň dotknúť :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som mala k tomu tiež najskôr takýto prístup ale časom sa to zmenilo k tomuto :D

      Delete
  3. dokonalé, nádherné, božské! ♥

    ReplyDelete
  4. skoro všetky sa mi páčia :)) sú veľmi pekné

    ReplyDelete
  5. Všechny jsou nádherný :). Pár podobných jsem si o víkendu objednala z ebaye, tak jsem na ně zvědavá :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite daj potom vedieť na blogu, možno ma inšpiruješ, tiež by som si ešte nejaký objednala :)

      Delete

Thank you for every lovely comment! ♥