Thursday, March 14, 2013

|new in| Collar clips

 
Dnes mi dorazila moja prvá objednávka z Ebay, dlho som váhala, obkukávala celý ebay, už som prešla všetky kategórie a stále som sa neodhodlala si založiť účet. No keď som si konečne zriadila účet v banke (áno, až v 19 :)), odrazu som sa zaregistrovala aj na paypal, pretože väčšina predajcov (ak nie všetci) na ebay berú len platbu cez paypal a je to bezpečnejšie aj pre kupujúcich, a teda som si vytvorila účet aj na ebayi a začala som nakupovať. Dnes som si teda v malej obálke v schránke našla tieto collar clips. Už dlhšie som o nejakej košieľke s nimi snívala, teraz ich môžem mať, koľko sa mi zažiada! :) Pripínačiky sú totiž akoby nasúvacie alebo neviem, ako to popísať, proste sa nemusia našívať ani nič podobné, treba ich len vzadu poriadne pritlačiť. Jednoduché, rýchle a podľa mňa dokážu krásne oživiť hocijaký kúsok. Čo myslíte?  



Ak na to ale nemáte nervy a čas alebo ebay nedôverujete, nechce sa vám strácať čas prezeraním tých tisícok vecí a hľadať nejakú super cenu, je jednoduchšie si ich objednať z nejakého klasického webu, nájdete ich napríklad tu clothing for women (kde nájdete tieto krásne košele ani nie za 10dolárov s dopravou zadarmo), rovno prirobené ku košeli. K tej prvej som videla aj napríklad na blogu Klepi, kde si ich jednoducho "odpárala" a našila na hociakú inú košeľu. V mojom prípade mám výhodu, že nemusím nič odpáravať a prišívať, len ich jednoducho pritlačiť a potom uvoľniť :). Nič jednoduchšie sa už vymyslieť nedalo, aj keď zas na druhej strane, úplne som sa zamilovala do tejto bylinkovej košele, krajšiu som už naozaj dlho nikde nevidela a tak váham a stále rozmýšľam, či ju objednať :). No ani tygríková nie je na zahodenie a ani ďalšie z tých, ktoré tam ponúkajú. Možno ale najskôr prebehnem ebay a možno ich tam nájdem za ešte lepšiu cenu :).

26 comments:

  1. je to krásne :) klavne na tej prvej a druhej

    ReplyDelete
  2. Kolko stali? A ako si platila? Dakujem za odpoved
    Inak vyzera to super

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stáli 1 dolár a platila som cez PayPal ;)

      Delete
    2. A ako sa plati cez paypal? Prosim porad mi lebo ja si chcem daco objednat z ebay a neviem ako platit. Dakujem.

      Delete
    3. Je to jednoduché, buď ho máš prepojený s kartou alebo si naň peniaze sama pošleš, a ak na ňom teda nejaké peniaze máš, stačí ak na Ebay nájdeš vec, ktorú si chceš kúpiť, klikneš na Buy it now, potvrdíš kúpu, zadáš heslo na paypal a ono to vlastne spraví automaticky všetko za teba. Neviem presne spamäti ten postup, ale keď budem najbližšie niečo objednávať, môžem spraviť fotonávod tu na blog ;)

      Delete
    4. dobre ďakujem. idem oskúšať a potom dám vedieť či sa podarilo.

      Delete
    5. a kde presnejšie na ebay si to našla? bo hľadám hľadám a nikde to nevidím :)

      Delete
    6. Tu je presne odkaz: http://www.ebay.com/itm/350624362661?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 :)

      Delete
  3. je to veľmi pekné :))

    ReplyDelete
  4. Mne sa to strašne strašne páči :) Tiež som nad nimi už uvažovala :) To vlastne vieš dať dole aj hore kedy chceš? Vždy som sa zamyslala že ako je možné že to z toho nespadne. Fakt to je krásne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, dá sa to dať hore aj dole, kedy chceš ;) vzadu sú z oboch strán také "pliešky" akoby a tie sa len pritisnú :)

      Delete
  5. to je krásne! tiež mám také na jednej košely, ale už na stálo :)

    Veronika

    ReplyDelete
  6. Krásne. Tiež som si ich chcela objednať, ale ani neviem prečo, nakoniec som to nechala tak. Myslím že si ich predsa len objednám :-)

    ReplyDelete
  7. super pomysł i piękna bluzka

    ReplyDelete
  8. perfektná záležitosť, asi začnem o nej uvažovať :)))

    http://katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. To je super! Takže to jde v pohodě zase sundat a přendat na jinou košili?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu je vidno, ako to vyzerá zozadu: http://i.ebayimg.com/t/Pair-Triangle-Shirt-Collar-Brooch-Spike-Stud-Tips-Clip-Pin-Tone-Stud-12-/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqF,!qEFBfVo4qV4BQgQf0JwtQ~~60_12.JPG :)

      Delete
  10. juj, som rada ze nechodim na ebay, lebo potom by som mala neustaleprazdny ucet :)

    ReplyDelete
  11. juu to chci taky! :) a nepomačká nebo neponičí to tu látku? btw krásný blog! :)

    www.lorietta.cz

    ReplyDelete
  12. Wau, vypadá to naprosto úžasně :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥