Sunday, March 03, 2013

|favourites| Efoxcity.com

S ázijskými e-shopmi akoby sa vrece roztrhlo. Ono je potom naozaj ťažké rozhodnúť sa, či si niečo objednať, keď medzi tými stovkami či tisíckami vecí nájdete "tú pravú", pretože je tu stále možnosť, že niekde inde je to zas o čosi lacnejšie, však? :) Ja som si prednedávnom konečne založila aj paypal, vytvorila som si účet na ebay a tak sa aj ja môžem vytešovať z tých lacných vecičiek (teda ešte stále ku mne len cestujú, takže sa z nich budem môcť vytešovať až keď ku mne dorazia, čo bude dúfam čoskoro a nestratia sa niekde po ceste) :). 

Beautiful Wedding Dresses
Dnes som teda prehrabala e-shop www.efoxcity.com, odkiaľ som si mala možnosť vybrať nejaký šperk.  Nájdete tu všetko od oblečenia (wholesale clothing), tiež šaty na slávnostnejšie udalosti, cocktail dresses, dokonca aj rôzne krásne róby (affordable prom dresses 2013), mužské oblečenie až po doplnky. Síce šperky celkovo veľmi nenosím, možno je to tým, že mám slabú alergiu na niektoré kovy, ale skôr tým, že proste nikdy nikde nestíham a tak na doplnky väčšinou zabúdam :). V poslednej dobe som si ale obľúbila náušnice, momentálne sa aj obzerám po nejakých výraznejších a aj nápadnejšom náhrdelníku, čomu ani sama nerozumiem, pretože vždy som bola skôr na jemné, malinké doplnky. Na tomto webe som našla veľa takých, ktoré mi padli do oka a myslím, že bude aj celkom ťažké sa pre nejaký rozhodnúť (a to s mojou nerozhodnou povahou určite!) :).

Tu je malá koláž šperkov, ktoré sa mi zapáčili najviac: 

A čo vy, vybrali by ste si? :)

14 comments:

  1. ten s ptáčky je zlatý! (doslova i obrazně) ;) jinak díky za tip, o tomhle e-shopu slyším poprvé

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som si ho tiež úplne zamilovala <3 a nie je za čo :)

      Delete
  2. to je nádherný, ten prstýnek s mašličkou <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. videla som ho už aj "naživo" a vyzerá krásne :)

      Delete
  3. tie prstene sú veľmi pekné :))

    ReplyDelete
  4. prsteň je krásny! tak to ti závidím to nakupovanie na ebayi,ja keď vidím ako lacno tam blogerky kupujú také skvelé veci..no závisť veľká! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. veď čo ti bráni tiež to vyskúšať? :) Prípadne, ak by si mala záujem, tak ti môžem niečo objednať cez môj ;)

      Delete
  5. S tým zabúdaním na doplnky to máme rovnako! :D Mám hádam sto náušníc a väčšinou nenosím ani jedny :( ale ja sa už polepším, sľubujem! :)

    ReplyDelete
  6. Veľmi dobrý výber :) Mimochodom aj ja som vždy nosila len jemné náhrdelníky ale momentálne začínam obkukovať aj tie výraznejšie :)

    ReplyDelete
  7. mi se líbí "ta věc" na límeček:D taky si musím pořídit
    zúčastni se u mě na blogu firmoo giveaway:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥