Thursday, February 07, 2013

|beauty| Mary Kay

Pred nejakým časom som od Lindy dostala balíček s nejakou kozmetikou Mary Kay na odskúšanie. Nikdy predtým som sa s touto značkou nestretla, teda samozrejme som už o nej niečo čítala, ale nemala som možnosť výrobky vyskúšať. Hneď ako mi balíček prišiel, prelistovala som si letáčiky a dala sa do testovania. 


Krém na ruky: Som krémová maniačka a tak som sa mu veľmi potešila :). Je to vzorka, ale napriek tomu jej je celkom dosť, a tak mi teraz robí spoločníka vždy, keď si so sebou beriem nejakú menšiu kabelku. Mal by hydratovať 24 hodín, síce to nie je toľko, hydratuje dobre a som s ním spokojná. Výhodou je aj to, že nie je parfúmovaný, a tak bude vyhovovať najmä slečnám, ktoré nemajú radi voňavú, parfúmovanú kozmetiku ;).

Hydratačný pleťový krém: Ďalší krém, tentokrát na tvár, ktorý hydratuje a má príjemnú jemnú vôňu. Jediné, čo mi na ňom prekáža je, že keď si po ňom chcem naniesť make up, strašne sa mi šupinatí. Nemáte nejaký trik, ako tomu zabrániť? 

Mikrodermálna sada TimeWise: Ani neviem, čo by som vám k tomuto napísala. Testujem vzorky už dlhšiu dobu, minula som všetky, ale nevšimla som si na svojej pleti žiaden rozdiel. Mám pocit, že mi nič takéto nepomôže, mám svoje odskúšané a obľúbené výrobky a ako som si tak uvedomila, som aj lenivá skúšať na pleť niečo iné :). Máte to tiež tak? :)

Máte s kozmetikou Mary Kay nejaké skúsenosti, ste spokojní? 

5 comments:

  1. od Mary Kay som mala viacero výrobkov a vyhovovali mi :)

    ReplyDelete
  2. Od Mary Kay mám přírodní tělový peeling a jsem s ním moc spokojená ;)

    ReplyDelete
  3. s mary kay kozmetikou nemám žiadne skúsenosti ale vyzerá celkom dobre :)

    ReplyDelete
  4. Ja mam kremik na bedary, ale ziadny efekt to nema ;/

    ReplyDelete
  5. ja som sa s touto značkou ešte osobne nestretla, aj ked čítala som o nej kopu dobrých recenzií

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥