Wednesday, January 16, 2013

|new in| Kam za zľavami?

Zháňate kabát, bundu za nejakú super cenu? Ja som už dlho túžila po čiernom, ktorý by mi super sadol a navyše by bol niečím zaujímavý. Samozrejme, zľavy sú momentálne všade, ale ja som sa hneď vybrala do New Yorkeru a ďalej som ani hľadať nemusela. Presne tak, ako aj minulý rok som tu narazila na super kabátik s koženými rukávmi, aký som hľadala už dlho, presne podľa mojich predstáv zlacnený zo 70€ na 10€ :). Síce kvalita samozrejme nie je bohviečo, za 10€ ani očakávať veľa nemôžete. Ďalej som si tu kúpila  jednoduché topy, každý 3€ a keby som si nesľúbila, že viac neminiem, určite by som si ešte niečo vybrať vedela! 
Nakupujete v NY? Čo si o tomto obchode myslíte? 
Ja tu teda nakupujem naozaj veľmi často, aj keď odtiaľto nemám asi ani jednu vec, ktorú by som bola kúpila za plnú cenu, pretože si myslím, že kvalita tým cenám neodpovedá. Ale nikdy inde som zatiaľ na také super zľavy, ako práve v NY, nenarazila. Veľa krát som tu ulovila skvelé veci za jediné euro :).
     
Radosť som si spravila aj mňami čajíkom z Marks and Specer (už len kvôli tej rozkošnej krabičke), odkiaľ vám odporúčam ochutnať aj zázvorové pivo! ;)

12 comments:

  1. Tá bunda vyzerá fantasticky, tie rukávy:) A M&S čaje by som chcela skúsiť,:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj, sú strašne mňam! :)

      Delete
  2. v NYer majú parádne veci aa tie zlacnené sú úplne naj pretože ináč je NYer celkom drahý.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež si myslím, že tie pôvodné ceny sú predražené :)

      Delete
  3. haha že 10 Eur z 70. :D kks také zľavy. Musím už nabehnúť do nitry. Ďakujem za tip :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie je začo, určite skús pozrieť, isto si vyberieš :)

      Delete
  4. většinou ne. teda spíš jenom výjmečně protože mi příjde, že jak tak koukám na ostatní blogy, tak ten náš nyer je horší :/

    ReplyDelete
  5. V New Yorkeru jsem nakupovala naposledy na střední, což už je víc než 6 let zpátky. Připadá mi, že věci tam jsou vyrobené z dost laciných materiálů a je to na nich i vidět. Možná se za ty roky už změnili, ale já už tam nevkročila. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. ty tílka vypadají moc hezky :) Nyer nemám moc ráda, ale někdy se tam najdou pěkné kousky, člověk musí vybírat :)

    ReplyDelete
  7. je pravda že tá kvalita tam nieje bohvie čo a je to zbytočne predražené a pritom dobre viem že o mesiac to bude za polovicu ale nikdy mi to nedá tú novú kolekciu tam majú vždy takú skvelú že si musím vždy niečo kúpiť a potom si trieskať hlavu na čo som si to kupovala za plnú sumu :D

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. S tým NY neviem, pretoze v zahranici celkom v pohode aj ked to nie je moj oblubeny obchod u nas v NY nenakupujem vobec hlavne kvoli zlej kvalite. Radsej si kupim nieco drahsie ako nieco nekvalitne z NY... aj ked mam odtial asi 2 fajn tricka, v ktorych beham, takze ak nieco lacne a nechces a na kvalite nezalezi NY je super.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥