Wednesday, January 23, 2013

|beauty| Review: Zázrak menom Dermacol make up cover

 
Trápia vás akné, začervenanie, nejednotný tón pleti? To, a aj všetko ostatné vám pomôže skryť práve tento malý zázrak. Neveríte? Tak čítajte ďalej! ;)

Čo výrobca sľubuje? 
Hypoalergénny, vodeodolný make up s intenzívnou ochranou pred UV žiarením (SPF 30) je extrémne krycí aj v nepatrnej vrstve. Zakrýva farebné nedostatky pleti a dokonale ich vyrovnáva. Je ho možné používať aj na zosvetlenie celej tváre, alebo stmavenie farby pleti, či prípadne pre profesionálny make-up na fotenie, modeling, slávnostné príležitosti a pod.

Môj názor?
Lepší make up som ešte nevyskúšala! Naozaj má úžasnú kryciu schopnosť, stačí úplne malililinko, pretože má veľmi tuhú konzistenciu (myslím, že ho tak skoro neminiem) a zakryje všetko. Ak máte s pleťou podobný problém ako ja, určite vám tento make up odporúčam. Jediný problém vidím akurát v tom, že mi pleť trochu, ale to sa dá jednoducho vyriešiť podkladovým krémom, ktorý používam vždy. Dá sa kúpiť klasicky v drogérii (u nás mali 8 odtieňov, od najsvetlejšieho 208, až po úplne tmavý, takže myslím, že každý si nájde ideálny, ktorý mu bude vyhovovať, ja mám 209 a som spokojná), a stojí len niečo okolo 4€, v 101 drogérii je momentálne v akcii za 3,69€. Za tú cenu je to naozaj skvelý produkt a sama nechápem, ako je možné, že som naň narazila až teraz. Pre predstavu prikladám fotku:

Počuli ste už o ňom? Vyskúšali ste? 

21 comments:

  1. Kryje opravdu dobře, ještě jsem ho nezkoušela ale četla jsem na něj kladné recenze.. asi ho budu muset také vyzkoušet! :)

    ReplyDelete
  2. Je to najviac krycí make up na svete! Podľa mňa. Nič takéto som ešte neskúšala. Raz som to na kamoške použila ako make up a vyzerala ako bábika. Ja to používam len ako korektor.

    ReplyDelete
  3. Už som ho skúšala a je fakt super, akurát mám problém vybrať správny odtieň. :/

    ReplyDelete
  4. Tento korektor je užasny!! <3 ja mam jedno balenie skoro rok a nič skoro neubudlo:)
    a kedže som bleduľa tak ta 208 je super!:)

    ReplyDelete
  5. já ho mám víc jak rok a jsem maximálně spokojená. vůbec neubývá, ale budu si muset na zimu koupit ten nejsvětlejší. a mít tak dva...opravdu výrobek roku.

    ReplyDelete
  6. Zatím jsem ho tedy nezkusila, protože make-up nahrazuji acnecolorem :-)

    ReplyDelete
  7. toto je zázrak boží!

    P.S.:je u mňa GA alias pozvánka

    ReplyDelete
  8. ty cvočky jsou stříbrné:D přidala jsem kvůli tobě další fotku:D

    ReplyDelete
  9. tak ten chcem skúsiť,to krytie je úžasné!

    ReplyDelete
  10. vôbec som o ňom nepočula, v akej časti to tam nájdem? :) lebo vyzerá skvele a ešte aj tá cena :):)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mali ho klasicky v Dermacol stojane, ak tak sa skús spýtať :)

      Delete
  11. určite vyskúšam :) práve som sa chystala kúpiť nejaký nový :)

    ReplyDelete
  12. Tak ten vyzerá úžasne, dokonalá krycia schopnosť! Musím mať :)

    ReplyDelete
  13. Tenhle make-up je opravdu superkrycí a i já ho mám ráda. Nepoužívám ho ale na celý obličej, ale spíš jako korektor. V ČR mám takovou zkušenost, že v drogeriích prodávají jen tmavé odstíny (213 a výš), takže jsem ho musela koupit přímo v prodejně Dermacolu. Za tu cenu je úžasný a já ho miluju. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    ReplyDelete
  14. tak ten vyzerá veľmi dobre, ved čo sa čudovať od Dermacolu

    ReplyDelete
  15. Chystám sa ho objednať, na leto ako korektor pretože vtedy si nedávam žiaden make-up len trošku na miesta kde treba niečo zakryť. Len cez net je to trocha obtiažne vybrať odtieň :D Chcem sa ťa ešte spýtať, je veľmi vidieť, že máš na tvári tento make-up?

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, trochu ho vidieť je, treba ho hlavne poriadne rozotrieť, pretože je dosť hustý.

      Delete
  16. už ho mám mám 209 a myslela som, že bude moc tmavý, lebo keď som vyšla na denné svetlo až mi zle ostalo, že aký tmavý ale zistila som, že mi pleť stmavla a už nie som tá bleduľa čo som bývala

    ReplyDelete
  17. Počula som o ňom a chystám sa ho vyskúšať. Mám však teraz asi 3 iné make-upy, ktoré musím spotrebovať :)

    ReplyDelete
  18. ja som si ho chcela kúpiť ako korektor, bohužiaľ som v DMku odhadla moc tmavý odtieň a teraz netuším čo s ním :( miešať som skúšala, no neúspešne, ja používam iba najbledšie odtiene, takže bez šance :D
    Drew's Beauty

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥