Monday, October 01, 2012

|review| Calvin Klein - Euphoria forbidden

Ako ste si mohli všimnúť podľa tohto článku (a tiež tohto), zas som bola nakupovať J. Síce šaty boli nutnosťou, neboli jedinou vecou, ktorú som si kúpila. Samozrejme, že som našla nejakú super kúsky do môjho šatníka, ale za tie skvelé zľavnené ceny som ich tam nemohla nechať, veď ma poznáte. Odniesla som si  aj nejakú tú kozmetiku, medzi ňou aj tento parfém: Calvin Klein Euphoria forbidden. Bola som so sestrou a v podstate sme sa naň chystali už dlhšie. Keďže nie som boháč a obom sa nám páčila vôňa rovnako, rozhodli sme sa, že si ho kúpime spoločne, predsa len je to už o čosi drahšia položka. Doteraz som používala väčšinou len lacnejšie vône, aj to boli najmä darčeky, ale táto je výnimočná a nemohla som jej odolať. Medzi moje obľúbené z tých lacnejších patria napríklad od Celine Dion, Beyonce Heat alebo od Victorie Beckham vôňa Signature (ceny sa pohybujú myslím u každej do 20€)
Ani neviem, ako by som vôňu popísala, zaujala ma proste „na prvý čuch“ J. Narazila som na ňu tuším v Emme alebo nejakom podobnom módnom časopise, určite poznáte tie reklamné strany a s nejakou krásnou ženou a papierikom s vôňou. Sestra si papierik hneď odložila a už nehovorila o žiadnej inej vôni. Teda je taká úplne ženská, ani nie sladká, ani jemná, no ani výrazná. Na mňa pôsobí neskutočne príjemne, relaxačne. Ale zas ako sa hovorí „sto ľudí, sto chutí“, takže to, že vonia mne, samozrejme neznamená, že ňou budete očarení aj vy.
Parfém sme kupovali vo Fann parfumérii v Žiline (OC Mirage, odporúčam, pracujú tu naozaj veľmi milé, príjemné a ochotné predavačky, ktoré nám vo všetko poradili, ale tak zas na druhej strane, to je ich práca, nie? Kiežby boli také všetky. Inak ak si vo Fann parfumériach vybavíte aj kartičku, máte nárok na 10% zľavu na nákupy.) a 30 ml nás vyšlo na myslím 40€. Ale vo viacerých internetových obchodoch za túto sumu zoženiete aj 50 ml, len treba dobre pohľadať. Ja nemám veľmi dobré skúsenosti s nakupovaním cez internet, takže ma to ani nenapadlo, obehať internetové parfumérie, čoho teraz aj ľutujem (a to som z tých, ktoré hľadajú vždy najnižšiu cenu). Ale zas na druhej strane balenie je malé a ak mi vôňa budem stále rovnako voňať, určite si kúpim aj ďalšie J.
Čo sa týka výdrže, s ňou som veľmi spokojná. Na prvý dojem je síce trochu ostrá, ale po chvíľke sa zmení na príjemnnú nenútenú, ale stále ju je intenzívne cítiť. Na pokožke vydrží naozaj dlho, ale zas aj to je individuálne, takže ako u koho, predsa len nebudem vám tu sľubovať veci, ktoré nemôžem zaručiť J.
Inak veľmi sa mi páči aj flakón, jednoduchý, malinký, (takže sa mi vojde do každej zbytočnosťami preplnenej kabelky J Doteraz som mala vždy veľké parfémy a tie už majú nejakú váhu a veľkosť.) ale aj tak niečím zaujímavý. Som veľká detailistka a na takéto veci si dosť potrpím. Veľmi ma zaujal aj flakón nového parfému od Lady Gaga Fame. Čo naň hovoríte vy? Myslím, že som niekde aj zahliadla súťaž, práve o tento parfém, ak odkaz nájdem, určite ho tu vložím J. Komu by sa predsa nepáčila ju vyhrať, ak nie kvôli vôni, tak aspoň kvôli tomu úžasnému vzhľadu, však? J

Aká je vaša obľúbená vôňa, máte nejakú, ktorej ste verné alebo tiež parfému meníte? Vyskúšali ste už túto? 

4 comments:

  1. Ahoj, soutěžíš ráda? Například o krásné náušnice? Tak se přihlaš ke mě do giveaway! :) Ráda Tě tam uvidím http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  2. Týjo.. ta musí vonět krásně!:)

    ReplyDelete
  3. tento parfem milujem :))
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    ReplyDelete
  4. Love this perfume!

    www.fashioncontainer.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥