Monday, October 15, 2012

|new in| Koshka sweater

Aký ste dnes mali deň? Ja teda strašne únavný, prišla som domov úplne vyčerpaná a nemala som na nič chuť, keď som zrazu zbadala na stole maxi balíček, ktorý ma veľmi potešil (veď koho by nie, však? :)). Vďaka nálepke na obálke som hneď vedela, že mi prišiel svetrík, ktorý som si objednala z e-shopu shopkoshka.com. Túto stránku som nepoznala, až kým som sa neprihlásila do jednej giveaway, ktorú som ani netuším akým šťastím (pretože ja v takýchto súťažiach skoro vôbec šťastie nemávam) vyhrala. V tomto článku som sa s vami radila, čo vybrať a nakoniec teda vyhral svetrík. Bude sa určite hodiť, je úžasne teplý, takže ho využijem, kým vonku ešte nie je taká veľká zima a nemusím nosiť kabát alebo bundu :).

Objednávka: Čo sa týka objednávky, dostala som kredit na svoj účet na ich webe, keď som sa rozhodla, čo si objednám, bez problémov, jednoducho som teda objednávku spravila a hneď mi aj prišiel email, ako potvrdenie, že všetko prebehlo úspešne. 
Poštovné: Základné poštovné z tejto stránky je celkom drahé a to na Slovensko (celá EU a UK) stojí 19 dolárov. 
Doručenie: Balík by mal prísť za 6-10 dní, ja som objednávala 7. októbra, 10. októbra mi prišiel email o stave objednávky a to, že balíček už poslali a dnes, teda 15. októbra som si ho našla doma - takže doručenie trvalo 5 dní aj s víkendom, čo je ešte menej ako je na webe uvedené. Vôbec som nečakala, že príde balík tak skoro, rátala som s tým, že ho budem mať doma až koncom týždňa.
Čo sa týka balenia, balík bol v klasickom obale a vo vnútri ešte v rozkošnom bodkovanom. Vo vnútri bol priložený papier so všetkým ohľadom objednávky a poďakovaním :).
Kvalita: Sveter je naozaj veľmi teplý, je z príjemného materiálu, to, či sa za tú cenu oplatí, vám povedať neviem. Ja nie som zvyknutá kupovať tak drahé oblečenie a keby som ho mala kupovať zo svojich peňazí, určite by som doň toľko neinvestovala.

Keďže môj foťák nedokáže odfotiť normálnu fotku, pridávam ešte originálnu z e-shopu, konkrétne môžte nájsť svetrík tu.
Takže aby som to zhrnula, s objednávkou som maximálne spokojná a určite by som sa nebála z tohto e-shopu kupovať niečo aj za vlastné peniaze. 
Objednávali ste odtiaľto niekedy niečo? Ak áno, aké máte skúsenosti? 

9 comments:

Thank you for every lovely comment! ♥