Sunday, October 28, 2012

|beauty| Review: L´ORÉAL Paris palette

V minulom článku som vám ukazovala aj túto paletku, ktorá mi prišla z webu parfums.sk. Už dlhšie som si nejakú podobnú plánovala kúpiť, hneď ako som tam zbadala túto, neodolala som. Tiene na oči, farba na líčka a aj rúže v jednom, tomu by sa potešila snáď každá žena :). Rozhodla som sa na ňu spraviť recenziu, možno niekomu pomôže pri rozhodovaní, ak si nejakú podobnú paletu plánujete kúpiť. Ja som veľmi spokojná, že som si vybrala práve túto ;).

Začnem teda poporiadku a to tieňmi na oči. Z farieb, ktoré paleta ponúka využijem pravdepodobne len tri, pretože do zelenej farby som nebola nalíčená ešte nikdy, ale ktovie, či si raz zelenú nezamilujem :) (nie, asi nie :D). Prvé tri sú však krásne, ani nie veľmi výrazné, takéto jemné farby mám na očiach rada. Čo sa týka výdrže, s tou som veľmi spokojná, keď som sa v piatok maľovala okolo 4, vydržali to rána, takže je to super. Na nanášanie je pribalený dvojitý štetec, tiene sa neprášia, sú skôr trochu krémovejšie, za čo majú u mňa veľké plus. 

pred - po
Ďalej je tu blush, na mňa možno trochu moc ružový, mám radšej iné odtiene farieb na líčka. Ten už nevydrží toľko, čo tiene, ale aj tak to nie je najhoršie. Tiež je pribalený štetec.

Nakoniec ešte rúže, ktoré veľmi nepoužívam, možno práve preto, že nemám žiaden kvalitný, ktorý by niečo vydržal. Tieto ale vyzerajú dosť dobre, výdrž je naozaj super, tiež k nim bol štetec, pomocou ktorého sa skvele nanášajú. Ak ich nanesiete v jednej vrstve, vyzerajú ako na fotkách, ak vo viacerých, sú výraznejšie. Najradšej nosím prvý a tretí, druhý je na mňa príliš výrazný.

Takže aby som to zhrnula, určite by som si paletu kúpila znovu, som s ňou veľmi spokojná. Konkrétne ju môžte nájsť tu za cenu 9,45€. Neviem, za koľko ju nájdete v drogériach, ale určite to bude drahšie. 
Ak by ste chceli, môžem spraviť aj konkrétne líčenie pomocou tejto palety, ktoré občas používam.



6 comments:

  1. šikovná paletka! líbí se mi odstín na rtech číslo 2 :))

    ReplyDelete
  2. Nice make-up!

    http://www.martasfashiondiary.com/

    ReplyDelete
  3. Odradzuje ma riziko, ze lesky sa lahko zaprasia od tienov, hm ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie, písala som, že tiene sú krémovejšej konzistencie, takže sa neprášia :)

      Delete

Thank you for every lovely comment! ♥