Wednesday, September 19, 2012

| beauty | Starostlivosť o pleť

Vždy som svojej pleti venovala veľkú pozornosť, vyskúšala som už veľa preveľa prípravkov, niektoré z nich pomohli, iné nie, no nikdy nebola v takom stave, aby som s ňou bola dosť spokojná. Možno som nenašla ten správny produkt, ktorý by jej vyhovoval, no zistila som, že, ako sa hovorí "menej je niekedy viac". Momentálne používam len dva prípravky, s ktorými sa moja pleť zatiaľ kamaráti, ale stále to nie je ono. Nedávno som vám v článku s novinkami ukazovala túto Čistiacu vodu Stay Clear Nivea visage, ktorá má za úlohu odstrániť z pleti prebytočný maz a zároveň ju čistí a osviežuje (navyše neobsahuje alkohol a neupcháva póry). Prípravkov na čistenie pleti som vyskúšala už dosť a musím povedať, že táto voda mi vyhovuje najviac, naozaj je po nej pleť sviežejšia, na dotyk príjemnejšia a na pohľad krajšia. Kosmín som vám už tiež spomínala v jednom článku a mám pocit, že naozaj funguje. Len náhodou som ho objavila, keď som čakala v rade v lekárni, pozrela som k pokladni a tam stál, za necelé tri eurá. Povedala som si, že za vyskúšanie to stojí, a myslím, že som spravila dobre. Dočítala som sa, že sú rôzne druhy, kosmín sa používa aj pri bodnutí hmyzom, na popraskané a suché pery, nechtovú kožičku, pri bolestiach hlavy a migréne alebo nádche. Je to prírodný bylinný prípravok a čo mám na ňom rada je aj menšie balenie, takže sa vojde aj do najmenšej kozmetickej taštičky ;).

Keďže mám zmiešanú a citlivú pleť, uvažovala som o kúpe nejakej kvalitnejšej pleťovej kozmetiky a nakoniec som sa rozhodla pre čistiacu emulziu pre zmiešanú a mastnú pleť Bioderma Sébium. 
Mala som už možnosť ju vyskúšať a myslím, že bude mojej pleti vyhovovať. S kozmetikou Bioderma zatiaľ nemám veľa skúseností, mala som ešte vzorku krému na problematickú pleť Bioderma Sébium, no  nevidela som žiadne zázraky, tak som zvedavá, snáď nebudem sklamaná z tej emulzie. Ale keďže o produktoch Bioderma som počula zatiaľ len samé chvály a čítala kopu dobrých, pozitívnych recenzií, snáď bude moja pleť spokojná a nesklamem sa. Od zajtra teda testujem a určite vám napíšem, ako to dopadlo.
Máte s týmito prípravkami alebo s kozmetikou Bioderma skúsenosti? 

4 comments:

  1. Ja niveu na svoj xicht už nedám :)

    Ale zato
    Pozývame ťa aj čitateľky spolu s DEWY na našu GIVEAWAY!

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  2. Kosmín vyzkouším.Už ho mám na "nákupním" lístku! :)

    ReplyDelete
  3. Žádný z výše uvedených nemám v koupelně, ale slyšela jsem o nich dost :) ..

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥