Monday, August 13, 2012

| wishlist | Autumn

Aj vy už premýšľate, čo budete nosiť na jeseň, čo treba dokúpiť, či už čo sa týka oblečenia, doplnkov alebo kozmetiky? Ja teda áno, veď už aj počasie máme akési jesenné, čo sa mi veľmi nepáči a dúfam, že ešte príde slniečko, horúčavy a čľaptanie sa v bazéne! :) Ale jeseň mám veľmi rada, ale takú tú peknú, farebnú, teplejšiu, nie upršanú. Čo vy? Aké ročné obdobie máte najradšej? 
 Tak čo sa týka tých vecí, ktoré plánujem dokúpiť, snáď sa mi všetko zohnať podarí: 
Obyčajné tielka, topy v čiernej, telovej, vínovej poprípade ešte iných farbách.Chcem nejaké skôr voľnejšie, pohodlné, len tak pod svetrík alebo kabát/sako. 
Svetríky som mala už na minulom wishliste, mám asi dva teplejšie, takže musím doplniť zásoby! Čo najteplešie, najhuňatejšie, také ja rada :).
Síce takéto otvorené topánky na jeseň už veľa neunosím, predsa len ešte nejaký ten čas bude leto (dúfam) a keďže mám na opätku jedny jediné topánky, za tri eurá v zľave z NY, ktoré sú mi o číslo väčšie a sú strašne nepohodlné (čistá zúfalosť), rozhodla som sa, že aspoň jedny super ženské opätkovské musím mať! A včera som ich aj zohnala, síce vôbec nevyzerajú ako tieto, ktoré som chcela, sú vyššie ako som plánovala, ale zohnala som, kúpila som (síce mi to trvalo necelé tri hodiny, hanbím sa), ale mám ich. :) A konečne je zo mňa žena, ha.
Na jeseň ale potrebujem tiež nejaké supiš botičky, najskôr som rozmýšľala o chelsea boots, no nakoniec som našla takéto čierne v NY, a už iné nechcem (možno ešte nejaké podobné tým hnedým, ale iné už vážne nie, ha). No ešte počkám, či neprídu podobné do H&M, alebo inam, predsa len tá NY kvalita nie je bohviečo a ktovie koľko by vydržali, že? 
Ďalej je to kabelka, kedysi som bola na taký ten aktovkovský typ, teraz sa mi zapáčili veľké, kde napchám všetko, čo potrebujem. Do školy sú také ideálne, takže jedna hnedá/čierna, najlepšie kombinácia, by sa mi hodila. A nech mám v nej čo nosiť, rada by som nejaký rúž, vínový a nejaký kvalitný nude. A nech mám pekné ruky, v ktorých tú peknú kabelku nosiť budem, ešte by som rada nejaké pekné laky na nechty. A väčší čierny prsteň k tomu! Nie som náročná vôbec, ha. 
Až to všetko zoženiem, určite sa pochválim, nebojte sa :).
Čo je vaše "musthave" na túto jeseň? 

7 comments:

  1. jo, to by se mi taky hodilo
    všechno
    a taky kupa peněz

    ReplyDelete
  2. chtěla bych podobné věci, ale nejsou peníze. :(

    ReplyDelete
  3. Taky bych si nestěžovala, kdybych to měla :D

    ReplyDelete
  4. I like the brown bag.
    Do you like to follow each other on GFC and bloglovin? Let me know will follow you right back.
    www.thoughtsofpaps.com

    ReplyDelete
  5. no do obchodíkov už doniesli jesennú kolekciu, takže pomaličky by som mala aj začať nakupovať lebo ani sa nenazdáme a je tu september :) tento tvoj wishlist sa mi páči hlavne tá kabelka a tie topíky :)
    Ak sa niekedy budeš nudiť a budeš mať čas, príď ma podporiť na môj nový blog ;) vďaka Alex
    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. Všechno je to úžasný, máš super vkus ;)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥