Sunday, August 05, 2012

| beauty | July cosmetics

Už tu bolo pár článkov o mojej obľúbenej kozmetike a aj nejaké recenzie, no v poslednej dobe rada skúšam nové prípravky, či už na tvár, telo alebo z dekoratívnej kozmetiky, a tak som sa rozhodla, že vám každý mesiac napíšem o produktoch, ktoré som vyskúšala, buď ma sklamali, alebo naopak prekvapili, vyhovovali mi. Čo vy na to? ;) Snáď vás budú baviť a možno vám aj pomôže pri výbere.

-
Za "prepadák" považujem tieto guľôčkové antiperspiranty, ktoré som kúpila v Marks and Spencer. Mala som z ich kozmetiky penu do kúpeľa a z tej som bola nadšená, všetky ich prípravky mi veľmi voňajú. Vybrala som teda na vyskúšanie jeden s vôňou Aloe vera, sviežou, nevtieravou a jeden so sladkou vôňou lesných plodov.Voňajú síce krásne, ale veľmi ma sklamali. Vôbec neplnia funkciu antiperspirantu a po nanesení a vyschnutí zanechávajú zvláštnu bielu vrstvu. Takže za mňa určite nie. 
 Cena 2,19 €, kúpite v predajniach Marks and Spencer. 

+
Ďalšie tri produkty vám môžem odporučiť. Začnem šampónom Timotei, ktorý som vám tu myslím už spomínala, je to môj najobľúbenejší. Používam tento s pistáciovou vôňou, do ktorej som sa úplne zamilovala, na suché a poškodené vlasy. Vlasy sú po ňom krásne jemné a naozaj vypadajú zdravšie a krásne voňavé vydržia naozaj dlho. 
Cena 1,99€, kúpite ho asi v každej drogérii, momentálne v 101 drogériach za 0,99€ a navyše ku každému nákupu dostanete poukážku na 1€, ktorá sa dá využiť do októbra ;).
Čistiacu vodu Nivea visage som si kúpila len nedávno, ale už po pár použitiach vidím, že mi vyhovuje. Pleť je po nej rozjasnená, dokonale čistá a sviežejšia. Po dlhšom používaní vám napíšem samostatnú recenziu. 
 Cena momentálne v Tescu v zľave 2,99€, inak o euro, dve drahšia. 
Set na obočie od Essence som si kúpila, pretože mi došla ceruzka a o tomto som čítala už na pár blogoch. Je to myslím výhodná kúpa, obsahuje dva odtiene hnedej, jeden svetlejší, druhý tmavší, štetec na nanášanie a ešte pár šablón, podľa ktorých si môžte obočie upraviť.
 Cena 2,89€ (v DM drogériach).
Vyskúšali ste niektoré z týchto prípravkov? 

7 comments:

  1. Set na úpravu obočia mám a je fakt super:) Po tej čiastiacej vode pokukujem už dlhšie, asi si ju pôjdem kúpiť :)

    www.beautybytimej.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. asi by som vyskúšala ten timotei šampón:) a teším sa na ďalšie takéto články:)

    ReplyDelete
  3. Tak s žádným z těchto přípravků zkušenosti nemám, ale třeba tu pleťovou vodu jsem chtěla vyzkoušet, nebo ta sada na obočí taky vypadá dobře. ;) Mě sice barva mého obočí vyhovuje a žádnou vadu nemá, ale až si ho zase omylem vyškubu i tam kde by se neměla, vím, na co se obrátím. ;)

    ReplyDelete
  4. Skvělý článek, líbí se mi ten šampon :)

    ReplyDelete
  5. Ahoj, rozbieham nový blog, tak budem rada ak sa prídeš pozrieť :)

    http://lotofsunny.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥