Thursday, June 28, 2012

| beauty | Review: Body lotions

Už dlhšie som plánovala tento článok a konečne je tu. Pripravila som pre vás porovnanie niektorých druhov telových krémov, každý vám postupne v krátkosti zrecenzujem. V poslednej dobe mám pokožku vysušenú viac než obvykle a tak sa bez nejakého telového mlieka nezaobídem.

/ najpoužívanejší / najobyčajnejší / najvoňavejší / najdrahší /

1. Avon naturals Hand and body lotion, 200ml:
Toto telové mlieko je moje najobľúbenejšie. Ako ste si možno už všimli, mám veľmi rada všemožné voňavé veci a túto vôňu (mlieko a med) naozaj môžem. Okrem toho je po ňom pokožka krásne hebká, príjemná. Spomínala som vám ho už aj v tomto článku.
Cena - Myslím, že cena sa pohybuje okolo 4€, ale často ho môžete kúpiť aj v rôznych zľavách, ako som ho kúpila aj ja.

2. Dove silky nourishment body lotion, 250ml:
Úplne obyčajné klasické telové mlieko, bez nejakej výraznejšej vône.Je určený pre normálnu pokožku a výrobca sľubuje hodvábny pocit a trblietavý lesk. Oboje mlieko splňuje, naozaj obsahuje akési drobné lesklé čiastočky, po nanesení vyzerá pokožka hodvábne a sviežo.
Cena - 3,50€

 3. Nivea angel star, 250ml:
Toto mlieko si "na prvý čuch" určite zamilujete! :) Má úžasnú malinovú vôňu, inak je úplne klasické, pokožku hydratuje, po nanesení vyzerá krajšie, sviežejšie. Trochu mi na ňom ale prekáža konzistencia, mám pocit, že je až príliš tekutá.
Cena - 4,30€

4. Payot paris Hydratation 24, 200ml:
Toto telové mlieko je síce drahšie ako tie ostatné, ale vôbec mi nepripadá o niečo lepšie. Hydratovať hydratuje, no to spĺňajú aj ostatné menované. Okrem toho mi vôbec nevyhovuje vôňa, teda nie je nijak výrazná, ale proste mi príde veľmi zvláštna, ani neviem, s čím by som ju porovnala.
Cena - 25€

Aké telové mlieko, krém používate vy? :)

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Na podobný článok sa chystám aj ja :) Z týchto mliek som mala len malú vzorku angel star a potom to od Avonu, ktoré som si zamilovala. Vlastne všetky ich voňavé veci zbožňujem :) Dobre vyzerá aj to Dove, rozmýšľam, že si ho kúpim :)

    ReplyDelete
  3. Tahle mléka jsem sama vyzkoušela!Recenze je skvělá a přesná.Teď zrovna používám ten medový z AVONU))
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Dove a Nivea patří mezi mé oblíbené stálice.

    WorldByBella

    ReplyDelete
  5. já používám to od Avonu :-) milk and Honey, je nejlepší :-)

    ReplyDelete
  6. Mám dvě tělové mléka od avonu a jsou nejlepší:)

    ReplyDelete
  7. avon má nejlepší tělová mléka!:)

    ReplyDelete
  8. Ten Dove jsem měla už několikrát, právě kvůli těm třpytivým částečkám :)
    Jinak mléka od Avonu mám hrozně ráda, ale tohle jsem zatím nevyzkoušela, tak to budu muset dohnat, stejně jako tu Niveu. Vůně malin zní lákavě :)
    A ráda bych tě pozvala na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. ja mám tiež nivea angel star, objavila som je ho krásnu vôňu vďaka vzorke z nejakého časopisu, ktorú som asi po sto rokoch otvorila a okamžite som vedela, že ho musím mať a keď sa minie pôjdem po ďalší, dokonca som ho raz kúpila v zľave a nechcem teraz hodiť nejaké číslo už si nepamätám ale viem že tam bola 3 eurá niečo takže asi 3,80 alebo 3,90, menej určite nie

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥