Wednesday, June 27, 2012

| favourites | Mexy shop

Dnes mi dorazil balíček so šatami, o ktorých som vám písala v tomto článku a tiež ste ich mohli vidieť na mojom wishliste. Chcela by som teda spraviť malú recenziu na tento e-shop - mexyshop.myshopify.com

O e-shope:
 Už na prvý pohľad sa mi ich web veľmi páči, je jednoduchý a veľmi prehľadný. V ponuke môžte nájsť rôzne oblečenie od tričiek až po topánky, kabelky, tiež krásne doplnky a predávajú aj kozmetiku. Ku každému produktu nájdete skvelý popis, veľa krásnych fotiek v danom oblečení a dokonca môžte nájsť aj rozmery modeliek, aby ste si mohli predstaviť, ako bude oblečenie vyzerať na vás. Kvôli tomuto som si objednávala dlhšie šaty, pretože väčšina modeliek je odo mňa o dosť nižšia a takto mám istotu, že mi šaty nebudú krátke. 

Balík:
 Balík  bol zabalený v klasickom obale, na ktorom ma ale zaujala rozkošná známka :). Vo vnútri bolo ešte jedno priehľadné vrecúško, v ktorom boli šaty poskladané. Nenašla som na nich žiadnu chybu, aj kvalita vyzerá byť veľmi dobrá. 
Poštovné: 
Posielajú do všetkých krajín, cena poštovného je pri štandardnom 4$ a zásielka by mala doraziť od 5-8, maximálne 10 pracovných dní. Mne balík dorazil 8 dní od objednávania, takže to spĺňa.
Pri objednávke nad 50$ je štandardné poštovné zadarmo!

Takže aby som to zhrnula, zo šiat som nadšená, rovnako aj objednávka bola vybavená bez problémov a balík dorazil v čas. Myslím, že e-shopu nemám čo vytknúť, takže ja určite odporúčam. Plánujem si ich obliecť v piatok, takže môžte očakávať fotky outfitu :).
Máte s týmto e-shopom nejaké skúsenosti? 

9 comments:

  1. ŠATY JSOU SENZAČNÍ, přesně takové bych taky hned brala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj mne sa na prvý pohľad hneď zapáčili :)

      Delete
  2. krásne šaty, pozerala som na ich e-shop, niektoré kúsky sa mi veľmi páčia, možno niečo objednám :)

    ReplyDelete
  3. Kolko je poštovné ? :) a ako dlho si čakala kým ti šatky došli ? :)

    ReplyDelete
  4. vypadají moc hezky a tenhle eshop vůbec neznám, už si ho jdu projet =))

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥