Thursday, April 12, 2012

| wishlist |

 Keďže mám stále väčší a väčší pocit, že väčšinu vecí kupujem úplne bezhlavo a síce som z nich najskôr ohromená, oblečiem si ich párkrát a potom už len oddychujú zabudnuté v skrini, rozhodla som sa spraviť si takýto zoznam vecí, ktoré potrebujem naozaj najviac a na ktoré sa posnažím zamerať. Takže sa budem snažiť neutrácať peniaze na zbytočné veci, aj keby stáli euro (ja som totiž úplný zľavoholik, teda keď vidím niečo v zľave, kúpim to, aj keď to vôbec nepotrebujem a za iných okolností by som to určite nekúpila, len pretože je to v zľave a mylne si hovorím, že to určite vynosím a že sa mi to hodí :D), ale zameriam sa práve na tieto a kým ich všetky nezoženiem, budem svoje nákupy obmedzovať (slová do boja!) :). Ďalším problémom mojich nákupov je, že aj keď hľadám niečo konkrétne a nájdem to, ale je mi to väčšie či menšie, tiež sa utvrdzujem v tom, že je to tak akurát a tak to má byť, alebo že sa to časom aj tak roztiahne, zbehne a bude to super. No samozrejme, že to tak väčšinou nie je a nič z toho kúsku nakoniec nemám. Tiež máte rovnaké problémy? Potrebujem asi nejakého strážcu, ktorý by ma pri nákupoch kontroloval a vždy by mi pošepol, čo kúpiť mám a čo nie! :)
 Teraz už k tomu zoznamu, ak máte nejaké typy, kde by som tieto kúsky zohnala, určite mi dajte do komentárov vedieť:
- čierne skinny jeansy, klasické bledé jeansy - pre mňa je asi najväčším problémom kúpiť si správne gate. Väčšinou aj keď sú mi niektoré konečne naozaj skinny (pretože mám veľmi štíhle nohy), nezoženiem práve také, ktoré by mi sadli na dĺžku (pretože mám veľmi dlhé nohy) :/. Takže toto je úplný základ, budem hľadať, kým nenájdem tie pravé :). 
- pásikavý top, čiernobiely top - v mojom šatníku chýbajú basic tričká, jedno pásikavé by sa mi hodilo a veľmi sa mi zapáčilo aj toto čierno biele, podobné som videla v H&M, asi tam skočím pozrieť, či ich tam ešte nenájdem.
- košeľa bez rukávov - určite musí byť z príjemného ľahkého materiálu. Na ne plánujem prejsť pár sekáčov, nedávno som narazila na jeden, kde mali košieľ plno, no veľa z nich bolo veľkých a s takými tými staromódnymi širokými krátkymi rukávmi, takže z toho bude nakoniec DIY ;).
- väčšia čierna kabelka, čierne psaníčko (neviem ako sa to povie po slovensky a toto slovo sa mi veľmi zapáčilo :)) - k tomu asi niet čo dodať, čiernu kabelku mám len jednu a tá už je vo vážne zlom stave. 
A teraz ideme na topánky, ktorých potrebujem vážne dosť. Nebojte sa, toto všetko neplánujem nakúpiť za týždeň a ani mesiac, ale kupovať postupne :). Myslím, že k nim ani netreba nič dopisovať, keď niečo z tohto nájdem, určite vám dám hneď vedieť :).
Čo si plánujete kúpiť v najbližšom období vy? O čo prosí váš šatník ? :) 

3 comments:

  1. Já přesně nic naplánovaného nemám, ale ty se chystáš ulovit krásné věci<3:-D

    mymagic-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. aj ja by som si to potrebovala nejako spísať, možno čoskoro :)

    ReplyDelete
  3. všechny věci jsou moc hezký!:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥