Thursday, April 19, 2012

| new in | Shoes

V piatok som konečne našla čierne oxfordky, ktoré by ma zo žiadnej strany netlačili a boli by pohodlné, pretože všetky, ktoré som si v poslednej dobe skúšala, mi vôbec nesedeli. Našla som ich v Gate, myslím, že ich kvalita nie je veľmi vysoká, ale naozaj mi chýbali a sú takého "balerínového" typu, takže sú vážne pohodlné ;). K nim som si odrazu zobrala aj tieto baleríny s otvoreným predom, veľmi sa mi takéto otvorené topánky páčia a na leto sú ideálne. Majú ale malú chybu a tou je ten vnútorný materiál, keď som ich mala obuté v obchode, nejak som to nepostrehla, ale pri chôdzi so silonkami sa mi v nich akosi šmýka noha, snáď  to bude s bosou nohou v poriadku.
 Takže si môžem z môjho "hlavného" wishlistu vyškrtnúť dve veci, v podstate presne takéto balerínky som nehľadala, ale je to vlastne niečo medzi klasickými a tak trochu aj sandálikmi, takže som vlastne odbavila dve veci jednou ranou ;). Klasické čierne baleríny som nikde nenašla, jedny sa mi veľmi páčili v H&M, ale bohužiaľ nemali moju veľkosť.

10 comments:

  1. tie sandálky sú krásne, také jednouché a šik!

    ReplyDelete
  2. krásne sandálky :)

    ReplyDelete
  3. Nominovala som ťa do Versatile Blogger Award na svojom blogu :)
    nathaliemode.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. božíínku, ty první jsou krásné!

    ReplyDelete
  5. Obě jsou krásné, ale musím říct, že ty s otevřenou špičkou jso dokonalé:-D

    mymagic-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Oboje bych taky brala. Taky budu muset vyrazit na botonákupy.

    ReplyDelete
  7. také oxfordky by sa aj mne hodili už mám všetky zničené :D

    ReplyDelete
  8. aj ja by som chcela úplne klasické oxfordky,lebo mám len s kvetinovou potlačou ale zase nesmiem to preháňať :D a sandálky sa mi tiež páčia,ja by som si do nich asi silonky nedala,no rada by som ich videla na nohe :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥