Friday, March 09, 2012

| diary | Workday

Zas sneží. Začalo len včera večer a už to tu vyzerá ako pre dvomi týždňami. Ach. 
Dnes by som rada  pridala článok do kategórie "Blog of the week", ale netuším, či sa mi to podarí, pretože mám toho na dnes strašne veľa. Všetko, čo mám do školy, som si odložila na dnes a že toho teda naozaj nie je málo som zistila až ráno, keď som si to všetko rekapitulovala - kopec návrhov na detskú ilustráciu, dokončiť priestorový reklamný pútač, asi 10 strán zo slovenčiny a raz toľko z dejín výtvarnej kultúry, niečo z technológie, ktorú som posledné týždne pred prázdninami zanedbala...Mám pocit, že dnes to bude dlhý deň. Takže si idem uvariť kávu, dať nejaké mňamky raňajky a pustiť sa to toho.
Mimochodom včera som bola so sestrou v Žiline, boli sme pozrieť v C&A pretože mala zľavu 25%, ale nič nás neohúrilo a tak som si vybrala len jednu čiernu halenku bez rukávou, snáď vám ju čoskoro ukážem. Okrem nej som si kúpila ďalší lak krásnej pastelovej farby a na fotke môžte vidieť aj očné tiene, ktoré som dostala od sestry ešte na narodeniny. Ten čokoládový balzám som chcela už dlhšiu dobu a keď sme boli včera náhodou v Tescu v oddelení oblečenia, slečny z Oriflame-u sa snažili o rekord rozdať čo najviac darčekov ku Dňu žien, vybrala som si náhodné číslo a dostala práve tento balzám. Veľmi ma to potešilo :). Narazili ste na ne tiež? Inak budúci týždeň by mi mala prísť z Oriflame-u ešte nejaká kozmetika, ktorú som si objednávala, tak by som mohla pripraviť aj recenziu na nejaké výrobky. Čo vy na to?
Sue

10 comments:

  1. ja som sa na to rozdávanie oriflame darčekov tešila, ale mňa, ako oriflame-kozmetickú-poradkyňu obišli :D škoda... inak tie hojivé zázraky som mala už všetky a teším sa na najnovší = čerešňový!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som rozdávala vajíčka a dávali sme ich aj poradkyniam :)

      Delete
    2. Hm, ten čerešňový bude určite tiež skvelý :)

      Delete
  2. doufám, že na "blog of the week" i zbude čas ;)

    ReplyDelete
  3. ten balzám od oriflame mám a je najužasnejši :) a ten lak má krásnu farbu. .)

    ReplyDelete
  4. tenhle odstín laku jsem si velmi oblíbila, jako "čokoláďáček" z Oriflame :))

    ReplyDelete
  5. hojivý zázrak je najlepší <3

    ReplyDelete
  6. Tel lak je moc pěkný, přesně můj styl:-)

    Jsem nový follower a byla bych ráda, kdybys byla i ty můj:-) M.

    Můj blog: http://illussoire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Skvělý lak a ty stíny<3!:)

    mymagic-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥