Sunday, March 04, 2012

| wishlist | Spring

Dni v kalendári sa míňajú, onedlho tu máme tak dlho očakávanú jar, a priamoúmerne k tomu sa vyškrtávajú aj veci z môjho jarného wishlistu. Dúfam, že do začiatku jari už budem mať všetko, čo potrebujem. Mám však pocit, že za každý kus oblečenia, ktoré môžem vyškrtnúť, ma napadne niečo ďalšie, bez čoho sa nezaobídem a čo nevyhnutne potrebujem. Netýka sa to ale len oblečenia, ide aj o doplnky, kozmetiku a ďalšie drobnosti. A tak sa púšťam do nových úloh :). A to: 
 
1. Biela alebo pastelová košeľa s dlhým rukávom. Nedávno som zahliadla v NY jednu vínovú v nejakej extra zľave, ale úplne mi nevyhovoval strih.
2. Jednoznačne potrebujem úplne voľný top bez rukávov v bielej farbe. V jednom secondhande som našla ideálny, s jemným francúzskym nápisom, už len zistiť preklad a bude moje :).
3. Zháňala som čierne oxfordky, no skončilo to neúspešne. Našla som ale v jednom miestnom obchodíku niečo na tento spôsob, myslím, že je to favorit ale nie som si istá, či kúpiť v čiernej alebo hnedej farbe. Hnedá ale nie je takáto, ale skôr ako na tých vyšších v prvom wishliste. Čo poviete? 
4. Klasické čierne legíny.
5. Som proste úchyl na saká, v pastelovej farbe však nemám ešte ani jedno.
6. Čierne šortky sú tiež nevyhnutné.
7. O takýchto šatách som vám hovorila už v tomto príspevku, našla som jedny v mentolovej farbe. Momentálne nie sú však až takou nevyhnutnosťou a zas s bankárom nespávam :D.
8. Zlaté doplnky.  
 
Čo sa týka kozmetiky, nie je toho až tak veľa:
1. Chcem vyskúšať nejaký rúž, myslím, že skôr vínovej farby. Aj keď osobne si myslím, že sa mi veľmi nehodia, no to nechám na posúdenie vám.
2. Mentolový lak na nechty.
3. Farba na líčka.
4. Hnedé očné tiene. 

Po tomto článku mám pocit, akoby som mala prázdnu skriňu :). 
Mimochodom včera som konečne našla väčšiu kabelku za skvelú cenu a neodolala som, v najbližšom new in poste vám ju ukážem.
Sue


7 comments:

  1. pěkný wishlist, moc se mi líbí ta poslední boty na prvním obrázku, ty jsou dokonalé

    ReplyDelete
  2. mint a apricot su oblubene!


    http://bohemeenvoyage.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tiež úplne milujem tieto pastelové farby :)

      Delete
  3. lak v mentolový barvě je super a košili chci taky (zbytkem bych nepohrdla, ale nejsou finance, abych si s nima mohla dělat radost ):
    Máš vkus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Ja zatiaľ netuším, kde na všetko financie zoberiem, ale časom sa ku mne vždy všetko nejakým zázrakom dostane :D

      Delete
  4. som na tom inak rovnako ako ty :)
    a postupne si uz zhanam potrebne veci a zatial sa mi aj celkom dari, takze som velmi rada!

    pekny vecer!
    Laura z http://wannabeblondelaura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ty pastelová saka jsou nádherná!!!!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥