Sunday, February 19, 2012

| inspiration | Clutch bags

V poslednej dobe ma veľmi zaujal tento typ kabeliek - clutches. Určite ich veľa z vás pozná. Ja som im dlhú dobu nemohla prísť na chuť, ale teraz o kúpe nejakej uvažujem. Ako sa poznám, možno ich bude nakoniec aj viac :). Urobila som menší výber tých, ktoré ma zaujali a o ktorých by som aj reálne uvažovala. Určite by som chcela nejakú i s retiazkou (najlepšie zlatou), na prehodenie cez rameno, nosiť ich v ruke mi príde celkom nepraktické.
Na výber ich je však oveľa viac, rôznych farieb, tvarov, vzorov a so všelijakými doplnkami. Myslela som, že ide o kabelky vhodné skôr na spoločenské udalosti, ale ako tak pozerám, hodí sa naozaj k hocičomu, treba zvoliť správny typ. Tento článok je plný inšpiratívnych fotiek, tak ho určite poprezerajte až dokonca. 

Lately I am very interested in this type of handbags - clutches. A long time I did not like it so mutch, but now  I plan to byu some of this bag, maybe more of them :). I did a small selection of those, which are the best in my opinion. I would certainly like bag with some chain (preferably gold), to reverse it through the arm, beacause it fit in the hand is impractical, in my opinion.
On choice is much more different colors, shapes, patterns and all sorts of accessories. I thought, that these bags are more suitable to social events, but as I look, it really suited to everything, must choose the correct type. This article is full of inspiring photos, I think, that you should sees all until the end.

V angličtine nie som až taká dobrá, takže ak nájdete chyby (čo určite nájdete ), neváhajte a opravte ma. Je to len menší pokus, možno práve na zdokonalenie mojej angličtiny ;).

1.-2. monki.com, 20 € | 3.-4. dorothyperkins.com, 22 €, 20,50 € | 5. Zara, 27 € | 6. H&M, 15,50 € | 
7. dorothyperkins.com, 20,50 € | 8. Asos, 20,50 €



Sue

8 comments:

  1. Všechny barevné kabelky jsou skvělé.. A líbí se mi skombinvat kabelku s botama :)

    ReplyDelete
  2. Tenhle typ kabelek je rozkošný. Musím si bezpodmínečně aspoń dva kousky na sezónu pořídit.
    Těším se z objevení Tvého blogu. Sleduju! ;-)
    Vivi

    ReplyDelete
  3. Clutch sú tak krásne a keď to vie ešte žena krásne nosiť :)
    Ja osobne už čakám aspoň na jar, keď nie leto, lebo v zime ich veľmi nevyužívam :)

    KateH.

    ReplyDelete
  4. psaníčka jsou skvělé doplňky! =)

    ReplyDelete
  5. Wau!!!Ty jejich outfity.... všechny psaníčka chci! :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥