Friday, March 04, 2016

|OUTFIT| FAVOURITE PIECES

Ahojte! 
Konečne vám predstavujem kabát, s ktorým som chodila ruka v ruke rukáve takmer celú zimu. Moja predstava o ideálnom zimnom kabáte bola, nech poriadne zahreje, má kapucňu a peknú hnedú farbu. Síce tento nespĺňa všetky moje požiadavky a k tomu ešte nemá vrecká, za čo som sa naň veľakrát hnevala, už som si zvykla a sme nerozlučná dvojka. Vždy, keď neviem, čo na seba, siahnem po ňom. A zvyšok outfitu tvoria tiež obľúbené kúsky - konečne nie je až taká zima na tieto roztrhané džínsy (aj keď pre niektoré slečny sú celoročným kúskom a keď som ja občas mrzla v nohaviciach s dvomi pančuškami schovanými pod nimi, niektorým vykúkali z dier červené premrznuté kolená, brr), veľké šály nosím stále, na to ste si u mňa už určite zvykli a nakoniec topánky, ktoré sú najsuper, mám ich aj v čiernej, sú poriadne zateplené, nepremoknú a každý pár ma stál ani nie 15eur. ^_^ Na svoje nákupné schopnosti v zľavách som fakt hrdá, ha. 
Ulovili ste si niečo super aj vy? A v čom prežívate zimu? 
 | kabát/coat: Shein | topánky/boots, čiapka/beanie: local shop | džínsy/jeans, šatka/scarf: Choies

8 comments:

  1. Moc hezky sladěný outfit, hlavně se mi líbí ten kabát!

    ReplyDelete
  2. Kabát, šál a ten ruksačik ♥ nádhera! Ja som zimu prežila len v čiernom kabáte, ku ktorému som si menila šály v rôznych farbách, ale to bolo tak všetko. No toto je krásne, veľmi ti to tu pristane. :)
    DominicaLand

    ReplyDelete
  3. hezky sladěné, kabítek má super barvu, také bych chtěla hnědý a šálu mám stejnou, úplně stejnou :D akorát z místního obchodu. A na zimu? teplá čepice, modrá bunda a tato šála a je teplo. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Ten kabátik je prekrásny! <3 Si úžasná!:)
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  5. Wow! Nádherná kombinácia! Ten kabátik je skvelý <3
    Simimaus

    ReplyDelete
  6. Prídeš mi ako veľmi sympatické a milé dievča:) a naozaj krásny outfit:)

    Rada by som ťa pozvala na môj blog, na ktorom momentálne prebieha aj giveaway o kozmetiku od Avonu Saja Frey blog- GIVEAWAY :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥