Thursday, March 24, 2016

|INSPIRATION| MUST-HAVES FOR SPIRNG

Ahojte!
Jar je oficiálne tu a ja sa vytešujem ostošesť! Myslím, že pomaly ale isto sa stáva práve jar mojim obľúbeným ročným obdobím, kedysi to bolo leto, ale posledné roky mi je v lete akosi moc teplo, ha. Na čvachtanie v bazéne ideálne, nehovorím, že nie, ale pokiaľ ide o prechádzky, svieži vzduch a prebúdzanie sa prírody vôkol nás, jar vyhráva! Ja som ju odštartovala napríklad ranným behaním, plánujem si tiež stanoviť nejaké nové ciele, po mesiaci som sa pustila do dopísania bakalárky (veď už bolo načase!) a celkovo som akási aktívnejšia. Už to so mnou išlo dolu vodou, posledné týždne som nemala chuť púšťať sa do ničoho a vždy večer som bola smutná z toho, že som počas dňa nič veľmi produktívne nerobila. Ale keď človeku sa ani veľmi nechce, keď je vonku šero, pochmúrne, prší či dokonca snehoprší a ďalšie nepríjemné prírodné živly.. Na druhej strane, keď ma ráno zobúdzajú lúče slnka, hneď ma to nakopne! :)
Ale o inom som dnes chcela, podľa názvu článku už pravdepodobne tušíte. 
Čo teda podľa mňa patrí medzi must-have kúsky v tomto ročnom období? 
1. Džínsy sú samozrejme kúskom celoročným, no ja som si uvedomila, že nemám vo svojom šatníku žiadne svetlé, celkovo žiadne svetlé nohavice. Navyše s tým súvisí aj to, že som sa pustila do jarnej očisty, čo sa oblečenia týka, a zakázala som si nákup tmavých vecí. Pravdepodobne by som si mala zakázať nákup hocijakých vecí, ale malé osvieženie môjmu šatníku určite neuškodí, však? :)
2. Slip on tenisky sú pre mňa jasnou jarnou voľbou, ktorú mi botník ponúka. Moje obľúbené čierne sa rozpadajú, a tak sú už na ceste tieto, ktoré budú vďaka svojej potlači príjemným oživením mojich jednoduchých outfitov.
3. Batôžky som si zamilovala už dávnejšie, no zatiaľ som sa ku kúpe žiadneho nedostala. Tento Kate Spade je podľa mňa úplne dokonalýýý! <3
4. Laky na nechty v farebných odtieňoch sú na jar ideálne, no ani klasickým nude či v hnedých odtieňoch sa nedá nič pokaziť. :)
5. Klobúk sa do jarného tak trochu bláznivého počasia hodí, môže zachrániť napríklad účes pred vetrom a zároveň je skvelým doplnkom. Aj preto som neodolala tomuto a už sa teším, keď vám ho ukážem v outfite!
6. O rolákoch som vám písala nedávno v new in článku, no sami určite uznáte, že sa momentálne veľmi hodia. Veď to poznáte, vonku na chvíľku vyjde slniečko, samozrejme sa žienky hneď vychystajú bez kabátu či bundy, no nakoniec sme radi, že sme si na seba hodili aspoň ten teplý rolák s golierom až po nos. :)  
1. Tenisky - či už spomínané slip-ony alebo conversky, vysoké, nízke, biele, čierne, farebné.. nikdy ich nie je dosť. Ja mám okrem slip on tenisiek objednané ešte jedny v broskyňovej farbe, ktoré budú na jar ako stvorené! 
2., 3. V poslednej dobe akoby sa vrece roztrhlo s bomber bundičkami. Ja zatiaľ úspešne odolávam, no každý deň si hovorím, že by sa predsalen jedna hodila do šatníku aj mne. Uvidíme, koľko mi to vydrží, ha.
4. Kabelky so strapcami vídam posledné mesiace čoraz častejšie a aj mňa si tento trend pomaly ale isto získava. Táto ma ale zaujala najmä vďaka svojej krásnej jemnoružovej farbe - pastelové odtiene k tomuto obdobiu proste pasujú. :)
5. Slnečné okuliare sú nutnosťou a ja by som sa mala už tiež posnažiť prestať zabúdať a zaradiť ich medzi povinnú výbavu mojej kabelky. 
6. Čo sa hodí k jari viac než kvety? Nič! Ak teda máte doma nejakú kvetovanú čelenku, nebojte sa ju vytiahnuť už teraz, vôbec nemusíte čakať na leto. :) 


A čo patrí podľa vás medzi jarné must-have kúsky? 

6 comments:

  1. Svetloružová ma úplne dostala a dúfam, že sa mi podarí zohnať nejaký milý kúsok v tejto farbe!

    ReplyDelete
  2. Milujem takéto farby !! :) Skvelý článok :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Super článek, nějaký klobouk bych si tento rok konečně také chtěla pořídit, tak snad narazím na ten pravý, který mi bude slušet :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    ReplyDelete
  4. za mňa jednoznačne bombera! :)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Must-have sú všetky veci v týchto farbách a to nielen toto ročné obdobie ale celý rok! :D Bomberu v ružovej by som si asi nekúpila ale na takúto zelenú si už dlho brúsim zuby :D
    www.danycuks.com

    ReplyDelete
  6. Já bych rozhodně chtěla nejvíce ty džíny a Adidasky! Jinak super inspirace!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥