Friday, October 02, 2015

│OUTFIT│SCHOOL UNIFORM

DSC_1656
Ahojte! Ozývam sa vám po týždni a musím priznať, že ma to nadšenie z nového semestra prechádza. Mám pocit, že celé dni trávim v škole, aj keď reálne mám možno dve hodiny, domov prichádzam unavená a všetko, čo zvládnem, je dať si sprchu a večeru. Dúfam, že to potrvá len prvé týždne a rýchlo si zvyknem. :) 
A keď už som každý deň v meste, rozhodla som sa prebehnúť aj pár obchodov a náhodou som narazila na tento kabát. Podobný v "županoidnom" strihu som hľadala už dlhšie a ako som vám spomínala nedávno, šedá sa stáva mojou novou čiernou, takže mám z neho veľkú radosť! O to viac, že som ho našla v čínskom obchode za asi 15€, čo je za kabát skvelá cena. ^_^ Kvalita samozrejme cene odpovedá, nie je to nič extra, ale ja som spokojná a verím, že pár rokov vydrží. Celkovo nie som ten typ, ktorý investuje do drahých kúskov - som dosť prelietavá a často na veci mením názor, preto je pre mňa výhodnejšie nakupovať lacnejšie veci a častejšie. Možno to príde vekom, no zatiaľ mi to takto vyhovuje. :) Ako ste na tom vy?
Aby som ešte vysvetlila názov príspevku, tento outfit som vyhlásila za svoju školskú uniformu. Kľudne by som ho mohla nosiť denne, pretože sa v ňom cítim pohodlne - obľúbená košeľa, klasické čierne skinny nohavice, veľký kabát, do ktorého sa dá zabaliť, pohodlné tenisky na celodenné chodenie a priestranná kabelka, do ktorej sa všetko vojde a vďaka popruhu na plece je praktická. Časom ale budem musieť pridať aj čiapku a šál, pretože ráno býva už poriadne chladno. Z akých kúskov sa skladá vaša "školská uniforma"? 
Teším sa na vaše komentáre! Užite si piatok a (dúfam, že slnečný) víkend! <3
DSC_1688 DSC_1670 Untitled-1 DSC_1686 DSC_1687 DSC_1651
│kabát/coat: local store│košeľa/shirt: Sheinkabelka/handbag: Sakypaky

16 comments:

  1. Jééé, ten kabát vypadá super! Střih je úplně dokonalý. A moc se mi líbí ta kombinace s košilí :)

    ReplyDelete
  2. nádherný kabátek :)) úžasný outfit!

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  3. ten kabát je úplne úžasný :) ♥

    ReplyDelete
  4. Ten kabát je vážně super a šedou jsem si taky poslední dobou oblíbila :) a já nejradši nosím taky černé skinny s dírami na kolenách a černou koženou bundu :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Kabátik je naozaj krásný a veľmi ti pristane aj celý outfit:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ách, nekúpiš mi u vás taký kabát? :D veľmi pekný, aj celý outfit! ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Kabátek se mi náhodou líbí moc!

    ReplyDelete
  8. Ahojky, náhodou jsem narazila na tvůj blog a moc se mi líbí :) košile i kabát je moc hezký a velmi Ti sluší;) ráda tě přivítám na mém blogu magdalenefashion.blogspot.cz :)

    ReplyDelete
  9. kabát je super, tento strih mám veľmi rada, aj keď je naozaj veľmi "županoídny" :D
    vyzeráš skvele! :)

    ReplyDelete
  10. Krásný outfit a fotky :) Sekne ti to!!!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥