Wednesday, October 07, 2015

│NEW IN│

Krásne ránko, pre niektorých skôr doobedie, no ja som mala dnes konečne možnosť si dlhšie pospať a dočerpať sily na zvyšok týždňa. :) Plánovala som pridať len príspevok s random fotkami, no nakoniec som si uvedomila, že sa mi za poslednú dobu nahromadilo veľa nových vecí, a tak som sa pustila do fotenia a je tu new in. Myslím, že takéto články máte celkom radi, a verím, že v nich možno nájdete aj tipy na kúsky, ktoré hľadáte, alebo tipy na nejaký predvianočný darček (viem, že je ešte skoro, ale keď mňa už chytá vianočná nálada, ha). Ako prvý vám ukážem tento dokonalý náhrdelník - síce mám radšej nenápadnejšiu bižu, nemohla som odolať. Vždy mi prišlo, že sa takéto statement kúsky hodia skôr k plesovým šatám, a možno aj preto som mala pred ich nosením rešpekt, no tento mi pripadá vďaka "lanu" namiesto retiazky neformálnejší a páči sa mi aj v kombinácii so svetríkom či jednoduchým topom. :)

Už som určite písala o tom, že koženkové bundy patria u mňa k najnosenejším kúskom jesene. Mohli ste na mne vidieť už čiernu a vínovú - teraz mi konečne pribudla aj hnedá, z ktorej mám najväčšiu radosť a myslím, že na ostatné bude chvíľu sadať prach. :) Mám ju tiež z eshopu Stylemoi, konkrétne ju nájdete tu, no ako tak pozerám, v ponuke ju už majú len v čiernom. Čiernu koženkovú bundu som už mala, ale chcela som nejakú so zlatými detailmi - aj keď nakoniec mi pripadá nejaká priúzka a moc sa v nej necítim, tak ju pravdepodobne posuniem ďalej.
Po dlhšej dobe som si sama kúpila aj nejakú kozmetiku, väčšinou ju dostávam k nejakému sviatku či vianociam alebo "dedím" po sestre to, čo už ona nepoužíva, ha. Keď mi ale spolužiačka ukáže Avon či Oriflame katalóg, nadšene si ho prelistujem a väčšinou sa stane, že neodolám a aspoň nejakú drobnosť si objednám. Tentokrát som sa rozhodla pre túto sadu Swedish spa, ktorá ma zaujala a navyše bola za výhodnú cenu. Zatiaľ ju používam krátko, ale určite vám dám neskôr vedieť, či sa oplatí a či mi vyhovuje. K tomu ešte kokosový olej, pretože mi došiel a bez neho sa už akosi neviem zaobísť, a tu moje kozmetické nákupy končia. :) 
Basic tričká nosíme asi každá, či už s nápisom alebo bez, ale ja si svoj šatník bez nich neviem predstaviť. Hlavne na dlhé dni v škole či pohodové dni doma. Z e-shopu lovelywholesale som si teda vybrala dve jednoduché, no vďaka vtipnej potlači zaujímavé - šedé s nápisom "Ok, but first coffee" a čierne s "Just do it later." - obe sa na mňa hodia, piť a kávu a prokrastinovať by som mohla do konca života, ha.
Svetríkov nie je nikdy dosť a jeden vo vínovej farbe som mala aj na wishliste. Pozerala som po obchodoch, no nevedela som nájsť žiadny úplne podľa mojich predstáv a ak som taký už aj našla, cena bola privysoká. Nakoniec som si v rámci spolupráce s Romwe objednala tento, z ktorého som milo prekvapená - je teplý, materiál príjemný a na jeseň bude určite skvelý! ^_^
Pamätáte si, ako som vám písala, že plánujem doplniť svoju zbierku bižu - no, začala som a teraz akosi neviem prestať. :) Skvelý výber s ešte lepšími cenami majú práve na eshope, ktorý som už dnes spomínala - sú odtiaľ aj tieto zaujímavé náušnice či dvoj a trojdielne náhrdelníky, ktoré som si ja úplne zamilovala. <3  
Ktorý z kúskov vás zaujal najviac? A čím ste si urobili v poslednej dobe radosť vy? :) 
Majte sa krásne!

7 comments:

  1. Tie bundy a svetrík sú nádherné, aj tie zlaté doplnky. Presne toto sa mi na jesennom oblečení páči, teda, farby a materiály atď... :))

    DominicaLand

    ReplyDelete
  2. ty bundy jsou skvělé a ten svetřík ještě lepší. Jo, a pít kávu a prokrastinovat by mi taky šlo :D

    ReplyDelete
  3. Najviac sa mi páčia basic tričká :) Parádne kúsky :)
    With grey wolf

    ReplyDelete
  4. Tak ten černý křivák a rudý svetřík je naprosto skvělý♥

    ReplyDelete
  5. Hezké úlovky! Mně se nejvíc líbí ten červený svetr!

    ReplyDelete
  6. Ta černá bunda je super, už nsem na ni koukala na stránkách! Moc se mi líbí:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥