Sunday, August 09, 2015

│INSPIRATION│ BACK TO SCHOOL

Ahojte! Ako si užívate tieto horúce dni? Ja som konečne vyliezla z postele a cítim sa oveľa lepšie, ďakujem za všetky komentáre k poslednému článku. :) Nemohla som vám fotiť outfity, tak som zatiaľ pripravila takýto príspevok, ktorý vás dúfam tiež bude baviť. Nechcem strašiť (veď máme ešte skoro mesiac a my, vysokoškoláci, dokonca skoro dva), ale je dobré sa pripraviť na školu v predstihu. :) Čo teda patrí medzi moje "must-have" školské kúsky? 
Basic topy - Keď viete, že budete sedieť dve hodiny na prednáške, hneď po nej máte tri hodiny semináre a potom ďalšiu dvojhodinovú prednášku, nenapadne vás ráno pri obliekaní nič iné, len to, že na seba musíte hodiť niečo pohodlné. Neviem, či som v tom sama, ale ak sa necítim pohodlne, ak ma niečo ťahá, tlačí, je príliš úzke a podobne, začnem byť väčšinou nervózna a štve ma všetko naokolo. Basic topy, tričká teda pre mňa tvoria základ a nemali by chýbať v žiadnom šatníku. To, že je niečo pohodlné, ešte neznamená, že to musí byť rozťahané a nie príliš vkusné - práve naopak, stačí, ak má kúsok zaujímavejší strih, potlač alebo proste k nemu správne doladíte zvyšok a môže z toho vzniknúť skvelý outfit! :)
Košele - Tie sa k škole tak nejak hodia, možno tým, že pôsobia elegantne, možno tým, že si v nich pripadám tak nejak inteligentnejšie, ha. :) Nie vždy ale musí byť outfit s košeľou jednoznačne elegantný, stačí vymeniť lodičky za tenisky, pridať napríklad koženkovú bundu a vznikne pohodový ležérny outfit.

Ruskaky - Síce som ich už počas strednej vymenila za kabelky, občas ten svoj, ktorý ste tu už mohli vidieť, aj tak rada prevetrám. Nestáva sa to ale veľmi často, pretože som paranoidná a bojím sa, že mi zozadu niekto niečo ukradne - preto som verná kabelkám, ktoré mám stále na očiach a vždy, keď niečo potrebujem, stačí, že do nej hrabnem rukou a mám to. :) Tento rok by som si ale nejaký nový chcela kúpiť, predsalen na cestovanie sú praktickejšie. 
Kimoná - Už mám doma dvc a myslím, že u tohto čísla to neskončí, ha. Budú sa hodiť na začiatku jesene, kedy je síce cez deň ešte teplo, no ráno už býva chladnejšie.
Tenisky a slip-ony - Moja obľúbená "školská" obuv. Keď sa teda trebať obliecť elegantnejšie, vymením ich za sandálky či lodičky, ale musím sa priznať, že opätky som si za tie dva roky na vysokej obula len párkrát. A na strednej ešte menej.

Aké sú vaše obľúbené "školské" kúsky? :)

4 comments:

  1. Takovou pruhovanou košili jsem včera viděla v Zaře a s bílými jeanskami vypadala fakt úúúžasně! Akorát stála přes 1500,- takže asi ne :D:D
    Jinak já do školy taky nejradši nosím basic kousky s ripped jeans, converskami a doplnky, jelikož ráno stejně jako ty nemám čas ani náladu vymýšlet něco super fancy haha :D

    ReplyDelete
  2. Slip-on si už chci delší dobu pořídit! :) a basic trička a košile do školy miluji! :) stejně jako teplé roztomilé svetry, protože většinu času u nás na škole mrzne! :D :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Super post! Ach to třetí kimono!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥