Monday, August 17, 2015

│DIARY│MY DAY

Krásne pondelkové popoludnie! Ako sa dnes máte? Dúfam, že ste odštartovali nový týždeň čo najlepšie! :) Ja sa momentálne chystám upraviť fotky s novým kimono outfitom, ktorý sme fotili v sobotu - a z toho dňa sú aj tieto fotky. Už sa tu často randomy neobjavujú, tak aspoň takýmto spôsobom vám občas ukážem random fotky z mojich dní. 
V sobotu bolo ešte slnečné príjemné počasíčko, tak sme sa vybrali na "výlet" do blízkej dedinky, kde sa nachádza kaštlieľ s krásnym parkom. Dali sme si skvelú pizzu (milujem brokolicu na hocičom a tak na mojej nesmela chýbať <3) a prejedení sme sa vybrali do parku, kde sme nafotili aj outfit. Po dlhšej dobe máme aj spoločnú fotku, na ktorej nesmel chýbať jeho ksichtík (to, že je takých asi 90% našich spoločných fotiek radšej nekomentujem, ha). ^_^ Ako ste si užili víkend a možno posledné horúci dni v tomto roku vy? :)
Zajtra vám ukážem celý outfit, zatiaľ sa majte krásne!

7 comments:

  1. Máš skvělý fotky! A sluší vám to spolu i přes ksichty! :D :)

    ReplyDelete
  2. Teším sa na outfit, to kimono vyzerá užasne. A taktiež milujem brokolicu na všetko, haha. ♥

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Miluju kukuřicovou pizzu a už se těším na outfit;)

    ReplyDelete
  4. Mňam, tu pizzu bych si hnedka dala :D

    ReplyDelete
  5. Teším sa na outfit! :)) veľmi vám to spolu pristane. Ja tiež milujem brokolicu a naradšej mám asi Lasagne s brokolicou a syrovou omáčkou! :))

    DominicaLand

    ReplyDelete
  6. Tie horúce dni som doslova pretrpela, ale našťastie už je po nich.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥