Monday, July 27, 2015

│OUTFIT│

DSC_0437
Ahojte! Tieto fotky sú už síce staršie, no stále aktuálne a outfit by som si na seba kľudne zobrala ešte aj dnes včera. Dnes sa nám už počasie pokazilo, čo sa hneď prejavilo na mojom zdraví, od rána ma bolí v hrdle, chrbát aj hlava.. takže potrebujem minimálne 25 stupňov a slniečko, aby som sa cítila fajn! ^_^ Tiež na vás vplýva počasie alebo to len ja som taká precitlivelá? :) 
Čo sa outfitu týka, konečne môžte vidieť moje najnovšie úlovky v akcii. O šatách som vám písala už v tomto článku, sandálky už bola nutnosť k novým šatám (veď to určite poznáte, ha), sú zo zliav v F&F a sú super pohodlné - vydržala som v nich chodiť celý deň, to sa mi často nestáva. Aj vám sa podarilo uloviť nejaký skvelý kúsok v zľavách? Pochváľte sa mi! ;)
Dúfam, že ste úspešne odštartovali nový týždeň, majte sa krásne!
DSC_0430 Untitled-1 DSC_0445 DSC_0411
│šaty/dress: local store│topánky/sandals: F&F│

12 comments:

  1. Tie šaty sú nádherné !!! ♥ závidím, krásne sú :) aj ja som ulovila topánočky v F&F , síce nie v zľavách, ale za cenu, ktorá nebolí a tiež v nich prežijem celý deň :))) a zľavovú mám krásnu blúzku z Camaieu :) tak želám, nech si čoskoro zase stopercentne fit :)

    Basha

    ReplyDelete
  2. Krásna si, veľmi a tieto šaty su perfektné!

    Izabell │my diary/klik/

    ReplyDelete
  3. skvělé prostředí :) a skvělá ty !

    ReplyDelete
  4. Tie šaty sú nádherné a prostredie taktiež, vyzeráš úžasne!

    ReplyDelete
  5. šaty jsou nádherné, teď se hodně takové nosí, sestra si kupovala podobné. :).

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. tie sandále sú super a krásne prostredie :)

    ReplyDelete
  7. Topánky tohoto štýlu by som si chcela kúpiť aj ja, na stránke F&F ich tento tvoj model nemajú, ale podobné hnedé sa mi zapáčili.

    ReplyDelete
  8. Teraz ťa bolí hrdlo a hlava?? Ty si nejaká chúlostivá, čo budeš robiť na jeseň a v zime?? Podľa mňa sa teraz počasie konečne vylepšilo, veď sme sa potili 24 hodín denne, horúčava vo dne v noci, už ma chytala depresia z toho.

    ReplyDelete
  9. Prajem skoré uzdravenie. Tie šaty sú proste nádherné😊 aj topánočky sú topkou! V akom meste si kupovala šaty?

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥