Saturday, July 11, 2015

│NEW IN│ALIEXPRESS TIPS

Ahoojte! Keďže momentálne pre vás nemám nafotený žiadny letný outfit, pretože som počas horúčav len relaxovala, vyvaľovala sa v bazéne, prejedala sa dobrotami a zlízala trilión kopčekov zmrzliny (ehm, to asi preto ma od rána škriabe v hrdle), tak tu je dnes trochu iný príspevok. Určite sa nájdu aj ďalšie maniačky, ktorým je síce dvadsať a viac, aj napriek tomu majú radi všelijaké drobnôstky, rozkošnosti, srdiečkované, bodkované a tak.. (či som v tom sama?). ^_^ Okrem toho je tu ešte moja láska k diárom, a to tým klasickým - s kalendárom a diárom v mobile či notebooku dlho fungovať nedokážem. A keď sa toto všetko zmieša + aliexpress, kde sa dá nájsť hocičo za skvelé ceny, dopracujem sa k takýmto nákupom. A aj keď sa veci z číny nie vždy vydaria (alebo nie vždy príde presne to, čo si myslíte, že objednávate), z týchto som nadšená! :) 

Tu nájdete najlepší diár, aký som kedy mala, k nemu som si musela objednať tieto rozkošné perá/fixy (ktoré som ulovila v prepočte za1,5€, no už ich tam neponúkajú, našla som ich drahšie napríklad tu) a bez lepiacich papierikov (tiež sú už trochu drahšie, ale treba pohľadať a určite ich nájdete aj lacnejšie) by to nebolo ono. ^_^ Ako ste na tom vy? Tiež nakupujete radi takéto drobnosti? Nakupujete na aliexpresse? 
Teším sa na vaše komentáre!
Majte sa krásne! :)

10 comments:

  1. To vypadá úúžasně, miluji podobné věci! Stejně jako deníčky, psaní to do listů a následné odškrtávání, když mám splněno :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. opravdu krásný :) vypadá to skvěle... taky mám zálibu v diářích :D

    ReplyDelete
  3. takéto drobnôstky by som vedela kupovať na kilááá! krásne vecičky

    ReplyDelete
  4. krásne si si nakúpila, rozmýšľam, že si ho kúpim aj ja :) Ako je v ňom poriešené plánovanie ? Je presne na konrétny rok alebo je univerzálny ?

    ReplyDelete
  5. Tahle barevná pera jsem zrovna včera objednávala, už se na ně moc těším :-) Ono je super, že stačí chvíli vydržet a spousta dražších věcí se potom dá do slev, já měla ve wishlistu nádherné šaty za 30 dolarů a včera koukám, že jsou ve slevě za 12 dolarů, takže bylo jasno, no nechala jsem tam za různé blbiny skoro 1000 :-D

    ReplyDelete
  6. Oh bože! Ty propisky i diář jsou naprosto roztomilé ♥ Na aliexpress je tolik krásných věcí, jenže mě se na to nechce tak dlouho čekat, takže upřednostňuju spíše ebay:) Poslední dobou si tam furt něco objednávám.
    ...Instantní krása...

    ReplyDelete
  7. Ja mám problém v týchto horúčavach otvárať diár, hehe :D A z ali som objednávala zatiaľ len 3 krát, ale bola som vždy potešená. :)

    BORNtoLIVEmyLIFE

    ReplyDelete
  8. Milujem chutné vecičky z aliexpresu :)). Bežne tam nakupujem drobnôstky :), ktoré mi potom ešte dlho vyčarujú úsmev :).

    http://landofourdreams.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥