Thursday, July 23, 2015

│BEAUTY│SLEEK

Ahojte! Ako som vám už spomínala v minulom príspevku, mala som možnosť vyskúšať niektoré produkty značky Sleek. Už teda viete, že som natešená z paletky na obočie, ktorú vám ešte priblížim v ďalšom článku o tom, ako na úpravu obočia (a možno sa mi podarí spraviť ho aj formou videa). 
 Dnes sa zameriam na Sleek paletku očných tieňov, ktorú som si vybrala v odtieni Moroccan Myrrh, teda v krásnom hnedom prevedení. Hnedú farbu a všetky jej odtiene mám veľmi rada, navyše sa zvyknem líčiť práve tlmenejšími farbami a celkovo mám pocit, že mi líčenie v takýchto farbách pristane najviac. Pre milovníčky výraznejších farieb je na výber limitovaná edícia s názvom Midnight Blues s (ako už z názvu vyplýva) odtieňnmi modrej. Samozrejme sa nezabudlo ani na klasikov, pre nich je v ponuke čierno-biela varianta s názvom Medusa's kiss. 
V paletke nájdete tri tieňe na oči a k tomu aj linku. Mne teda postačí len riasenka, táto malá paletka a celkové líčenie očí je hotové. Svetlejšie odtiene sú jemne trblietavé, jeden z odtieňov je matný, za čo má u mňa paletka ďalšie plus, pretože bolo pre mňa vždy problém zohnať podobný produkt s matnými odtieňmi. Linka v hnedej farbe má krémovú konzistenciu, ľahko sa nanáša, aj keď mne viac vyhovuje iný typ štetčeka, no skúsené to určite v pohode zvládnu aj s tým, ktorý je k paletke priložený.
Na nasledujúcom obrázku môžte vidieť jemné, prirodzené, no pritom oživené a zaujímavé hnedou linkou - pre mňa momentálne najobľúbenejšie líčenie. :)
 Aby som nezabudla, musím vyzdvihnúť aj balenie Sleek produktov, či už design samotnej paletky, ale aj krabička - jednoduché, decentné a pritom krásne. Cenu paletky aj s ostatnými potrebnými informáciami nájdete v e-shope.
Za poskytnutie produktov ďakujem Evičke z e-shopu StayUnique.sk.

Počuli ste už o Sleek produktoch? Aké máte skúsenosti? Teším sa na vaše komentáre!
Majte sa krásne! <3

4 comments:

  1. ja mám od nich kontúrovaciu sadu a som nadšená! veľmi kvalitné, super obal, nič sa nedrolí a ešte aj cena je fajn!

    ReplyDelete
  2. páni to jsou krásné barvy, takové miluji. :) rozhodně to vypadá na očích dobře.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥