Sunday, March 15, 2015

│WISHLIST│

Dni mi akosi rýchlo ubiehajú, no musím povedať, že posledný týždeň som si vychutnala a som z neho tak príjemne vyčerpaná. Poznáte ten pocit? Dnes som si našla konečne trochu času aj na blog a keďže mám zajtra voľný deň (ak nepočítam prípravu dvoch seminárok a nejaké vybavovačky), určite sa tu objaví článok tiež. :)  Už dlhšie sa tu neobjavil wishlist, tak som dala dokopy pár vecí, ktoré by potešili moju materiálnu dušičku
1. Skater skirts/Sukne: Veľmi sa vytešujem z každého slnečného lúču a neviem sa dočkať teplejšieho počasia. Chcem ho samozrejme aj primerane privítať, na to ale potrebujem doplniť zásobu jarných kúskov. Teším sa hlavne na obdobie sukní a pančušiek (niektoré otužilé slečny to zvládajú už teraz, ja mám na to ale ešte čas) - v obchodoch sa obzerám hlavne po šedej a nejakej v pastelovej farbe (pravdepodobne ale neodolám ružovej s bodkami, na ktorú som náhodou nedávno narazila v NY <3). 
2. Faux leather leggings/Koženkové legíny: Zháňam ich už dlhšie, no stále som nenarazila na nejaké kvalitnejšie za prijateľnú cenu - nemáte tipy, kde také nájdem? 
3. Black tote bag/Veľká čierna kabelka: Klasická,jednoduchá, veľká, priestranná, ktorá toho proste veľa unesie.. to je jednoducho nutnosť, ktorú vysokoškolská študentka potrebuje. Tá, ktorú mám momentálne, sa už rozpadá, preto musím čím skôr zohnať náhradu.  
4. Sneakers/Tenisky: Určite vám bolo hneď jasné, že na mojom wishliste nebudú chýbať topánky. V poslednej dobe som prešla na pohodlný športovejší štýl a tenisky by sa mi veru hodili. Mám len jedny čierne, potešila by som sa aj nejakým v pastelovej farbe! ^_^
5. Slip on shoes/Mokasíny: Čierne ste už na mne videli niekoľkokrát počas minulého roku, v podstate patrili medzi moje obľúbené topánky. Leopardie krásne oživia akýkoľvek jednoduchý outfit, takže ich určite tiež využijem. 
6. Headphones/Slúchadlá: V poslednej dobe stále častejšie nachádzam nové super pesničky a počúvanie hudby sa pre mňa stalo veľkým koníčkom. No nemám rada, keď sedím v buse alebo vo vlaku, započúvam sa do textu a rušia ma všelijaké okolité zvuky, rozprávajúci sa ľudia a hluk. Preto by som si chcela kúpiť nejaké poriadne slúchadlá, cez ktoré si budem môcť hudbu naplno vychutnať. :)
7. Eyeliner/Linky na oči: Z kozmetiky toho nepoužívam veľa, no akosi som si obľúbila a do mojej makeup-ovej rutiny pridala aj linku na oči. Obľúbená, ktorú používam už dlho, mi došla, takže sa musím poobzerať po novej - akú používate vy? 
A čo nové by potešilo vás? Po čom momentálne najviac pokukávate v obchodoch? 

4 comments:

  1. Super wishlist :) Podobne sukne som videla v Croppe a keby viem, že by som ich aj vynosila, určite si ich kúpim :) Podobne tenisky..potrebujem nejaké pohodlné a tento rok to bude asi najťažší výber, pretože zatiaľ sa mi nikde žiadne nepáčia :)
    More than Fashion

    ReplyDelete
  2. Presne takúto sukňu chcem aj ja. Teda vlastne asi všetko, čo tu máš. Slúchadlá sa fakt zídu, najmä pri cestovaní. :)) S legínami ti neporadím, viem, že na internete sa dajú zohnať v Sheinside myslím, ale predsa len je to riskantné objednávať niečo takéto cez internet - neviem, ako to vidíš ty.

    DominicaLand

    ReplyDelete
  3. super wishlist, nejvíc mě zaujaly ty boty nike. :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥