Monday, February 16, 2015

│TOP 10│JANUARY

Krásny začiatok týždňa všetkým! <3 Dnes mám pre vás trochu netradičný článok, teda aspoň na mojom blogu sa ešte takýto neobjavil. Dúfam, že sa vám bude páčiť, mal by sa stať pravidelnosťou, teda plánujem ho pridávať každý mesiac. A čo ide? Malo by to byť zhrnutie minulého mesiaca, top vecí, ktoré som objavila, ktoré som si obľúbila a o ktoré sa určite oplatí podeliť aj s vami! :) Zatiaľ mám 10 kategórii, ktoré ale možno ešte pomením, kľudne mi môžte napísať, čo by zaujímalo okrem týchto vecí vás a čo by som teda ešte mohla doplniť.. možno to bude nakoniec aj top 15 či 20. :) 

1. MÓDA
Tak poďme na to, začneme klasicky - top kúskom počas Januára bola pre mňa rozhodne táto parka. Nosila som ju skoro denne, bolo mi v nej fajn teplo, je pohodlná, má veľkú huňatú kapucňu a koženkové rukávy podľa mňa skvele oživili klasický "parka design". Mohli ste ju tu už vidieť na fotkách Mariannky, pretože máme rovnaké, no to je na dlhé rozprávanie, ha. :) Na mne ju uvidíte napríklad v tomto outfite, ktorý sa tu objaví v priebehu pár dní.

2. KOZMETIKA
Už o mne určite viete, že milujem voňavé veci a tie z Yves Rocher voňajú fakt božsky! ^_^ Telové mlieko s vôňou malín som dostala na Vianoce a dúfam, že mi vydrží čo najdlhšie. A keď sa minie, určite si pobežím po ďalšie, na výber je plno vôní, určite odporúčam sa po ňom poobzerať! :)

3. HUDBA
Ku koncu roka som mala chvíľkové obdobie tanečných rytmických pesničiek, no v januári som sa opäť vrátila k pomalším a skôr sa zamýšľam nad textom. Pesnička Human, ktorú naspievala Christina Perri, mi učarovala hneď pri prvom počutí a odvtedy by som si ju mohla púšťať stále dookola. <3

4. JEDLO
Z "jedla" som tentokrát vybrala skvelé čajíky z M&S - vlastne asi všetky potraviny, ktoré som tam kúpila, boli vždy chutné. A ešte k tomu keď majú tak super obaly, no nekúpte ich! ^_^ V poslednej dobe ani iné čaje okrem tohto v modrom obale skoro nepijem, chuťovo je výborný a naozaj pôsobí ukľudňujúco. Ružový už mi až tak veľmi nechutí, ale to bude tým, že nemám rada mätu a v tomto ju je cítiť.  


5. BLOG
Počas januára som objavila viac dobrých blogov, jedným z nich je aj The Mysterious Girl - veľmi sympatická slečna, ktorá má skvelý vkus a dokáže krásne doladiť všetky detaily každého outfitu. K tomu kvalitné fotky.. no mňa zaujal jej blog na prvý pohľad, čo naň hovoríte vy? :) 

6. FILM
Pôvodne ma ako prvý napadol film Gone girl, no potom ma drahý upozornil, že ten sme videli už v decembri. :) Tak tu máme Predestination, ďalší skvelý film, ktorý sa určite oplatí pozrieť!!

7. KNIHA
Počas minulého mesiaca som sa začítala do týchto dvoch kníh, neviem ani, ktorú vybrať. Musím sa priznať, že ešte ani jednu nemám dočítanú, nie pretože by ma nebavili, no stále som akosi mala na práci niečo iné. Na knihy si väčšinou nájdem čas len počas cestovania a v poslednej dobe som cestovala buď s niekým alebo autom, takže knihy zostávali na poličke. No už sa teším na ich dočítanie! :)

8. MIESTO
Zasnežená krajina mi učarovala až v posledných rokoch, kedysi som sneh a celkovo zimu vôbec nemala rada (nie žeby som sa na ňu tentokrát extra tešila, ha). No ako sa toto môže niekomu nepáčiť? <3 Top miestom bola pre mňa naša cyklotrasa, ktorá je skvelá počas celého roka, no zasnežená je proste čarovná! 

9. CITÁT
"The biggest communication problem is that we don´t listen to understand.. we listen to reply.

10. RANDOM
Top desiatku tentokrát uzatváram vecou, ktorá mi spravila počas januára najväčšiu radosť. Už ste si  na blogu určite všimli kvalitnejšie fotky, za ktoré môže nové zlatíčko, po ktorom som túžila už veeľmi dlho. Konečne mám zrkadlovku a neviem sa dočkať leta, výletov a fotenia všetkých zážitkov! ^_^ 

4 comments:

  1. Krásny článok aj ako inšpirácia ! :)

    ReplyDelete
  2. Super clanek, parka je moc pekna a ze sis oblibila tohle misto jsem si v predchozich clancich vsimla, no nedivim se, vypada to tam moc hezky podle fotek :-)

    ReplyDelete
  3. Pěkná článek:) Já jsem taky dostala věci pod stromeček od značky Yves Rocher a jsem sní naprosto spokojená:))

    ReplyDelete
  4. jee mám stejný foťák a je to opravdu zlatíčko! a parku mám také podobnou a nemůžu si jí vynachválit :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥