Friday, February 20, 2015

│OUTFIT│WINTER UNIFORM

Dnes sa vám idem posťažovať, a to tým, že ma zima už vôbec nebaví.. Sneh sa nám pomaly stráca, už to nie je tá čarovná biela krajinka, no teploty mi stále nedovolia obliecť si menej vrstiev alebo zabudnúť doma šál a čiapku. To vždy trpím a ľutujem, že som taký zábudlivec. Na fotkách môžte vidieť moju zimnú uniformu, ktorú obmieňam v posledných dňoch len veľmi málo (čo som to za blogerku, však? (: ) - obľúbená parka, najteplejší šál a pohodlné teplé topánky. Tak mi je najlepšie, no už sa neviem dočkať, kedy vytiahnem sukne, krátke topy a mokasíny. Ako ste na tom vy? Tiež len prežívate alebo si naopak toto počasie celkom užívate? :)


parka: Sheinside│boots: local shop│scarf: Frontrowshop

10 comments:

  1. Ja nemám chuť ani vychádzať z domu..vždy na seba hodim rovnakú kombináciu kabát+šál a mením len topánky a už sa neviem dočkať, kedy bude sucho, lebo ma nebaví sledovať na podpadkoch každý krok, aby som sa nevysypala :D
    MORE than FASHION

    ReplyDelete
  2. Vypadas krasne, moc se mi libi botky :-) U nas uz snih neni nejakou dobu vubec, no zima je porad, ale alespon to slunicko a tulipany na stole mi pripominaji pomalu blizici se jaro :-)

    ReplyDelete
  3. taky teď nosím jedny a ty samé věci..zima už mě nebaví,zvlášť když už mám i jarní kabátek ale pořád na něj ještě není dost teplo..

    ReplyDelete
  4. líbí se mi šála:D a hlaně nohy :D

    ReplyDelete
  5. Tento styl ti hrozně sedí (y) Perfektní šála, boty i kabelka :)))
    A vlastně trošku ti závidím ty tvoje štíhlé nohy :)
    ...//Instantní krása//...

    ReplyDelete
  6. Pěkný pohodlný outfit a hlavně ty fotkyyyy! <3
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  7. áááh ten outfit je fakt úžasný, miluju tenhle styl! :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Hezký outfit! :)
    Já se hrozně těším na jaro!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥