Monday, January 12, 2015

│WISHLIST│JANUARY

Zajtra ma čakajú dve skúšky, takže by som mala byť ponorená v učení až po uši ..a ja namiesto toho píšem článok, to som celá ja! Ale určite nie som sama - poznáte to, keď sa máte učiť, je zaujímavejšie a dôležitejšie všetko, len nie tie knihy! Ale wishlist už pár dní čakal poskladaný a už skoro polovicu  vecí z neho som si aj zadovážila, tak bolo na čase ho tu pridať. :) Čo materiálne by teda potešilo moju dušičku? 
1. Keď už mám konečne zrkadlovku, chcelo by to aj puzdro! Nosiť ju zabalenú v bublinkovej fólii obalenej šálom a ešte v taške nie je bohviečo, ha. Na ebay som našla túto krásnu brašňu, ktorú budem pravdepodobne nosiť aj ako klasickú kabelku.
2. Koženkové legíny som si plánovala kúpiť už dávnejšie, nakoniec som ale skončila u tých klasických.. bála som sa totiž, že by sa mi po praní zničili ako tie posledné. Tentokrát si na ne ale dám väčší pozor.
3. Dlhé kardigany sa mi začali páčiť už na jeseň, no svoj som si kúpila až dnes, keď som bola konečne omrknúť zľavy. Nakoniec som odišla s dvomi svetríkmi, rozkošnými papučami a dvomi bodkovanými šálkami. ^_^
4. Topánky nikdy na mojom wishliste nechýbajú - tentokrát sú to chelsea boots, ktoré si môžem už odškrtnúť, určite ich tu čoskoro uvidíte. Kým sa oteplí, chcem si zohnať aj klasické biele nízke tenisky, máte nejaké tipy, kde by som ich našla?
5. Šedú beanie som hľadala dnes vo všetkých obchodoch a nikde nič. Teda áno, výber je veľký, ale vo väčšine mali všemožné iné farby, a ak som náhodou narazila na šedú, mala na sebe buď nápis alebo nevkusnú nášivku. Ak konečne nájdem nejaké jednoduchú, asi si ju vezmem do zásoby vo viacerých farbách. :)

Čo nové ste si kúpili alebo chcete kúpiť vy? 
Ja si ešte bežím pozrieť materiály na skúšku a zajtra mi všetci povinne držte palce! :)
♥ ♥ ♥
Tomorrow I will have two exams, so I should be learning, but instead of I´m witting this post, typical me! But you know it for sure - when you should doing some stuff to school, everything else is more important, isn´t it? :) So I prepared a january wishlist:
1. Once I finally have a new camera I need also case for it! I found on ebay this beautiful bag, which I probably will wear as a classic handbag, too.
2. Faux leather leggings - I planned to buy it some time ago, but I was afraid that I will destroyed it in washing machine like last time. This time I'll be more careful with it.
3. Today I was finally checked some shops and I found in sales perfect long cardigan, another sweater, slippers and cute dotted cups. ^ _ ^
4. Boots´ve never missed on my wishlist - this time I want chelsea boots, which I already order, you'll see them here soon. I also want to buy classic low white sneakers, do you have any tips where would I find them?
5. And the last one - grey beanie.

What about your wishes?
Now I will continue with learning, cross your fingers tomorrow! :)

4 comments:

  1. Bílý converse si budu muset na jaro pořídit asi nové, dopadly hrozně!:D kardigany jsou nejlepší, ty nosím nejradši:)

    ReplyDelete
  2. Hodně štěstí u zkoušky, mě čeká zítra taky jedna a taky prokrastinuju :D Koženkové legíny bych chtěla taky, ale absolutně nemám ponětí kde je sehnat..

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  3. Oboje botičky bych brala! Pěkný wishlist!

    ReplyDelete
  4. Super wishlist, pod ten bych se podepsala :))

    http://modniinspirace.cz/modni-doplnky

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥