Friday, January 02, 2015

│DIARY│ 2 0 1 5

Toto je prvý príspevok v novom roku, takže by som vám chcela na začiatok popriať všetko dobré, nech sa vám podarí splniť si všetky predsavzatia, všetky sny,  spoznať skvelých ľudí, užiť si kopu krásnych chvíľ a načerpať nezabudnuteľné spomienky! 


Tentokrát som sa rozhodla, že nebudem robiť nejaké veľké zhrnutie blogového života za minulý rok, predsa len nájdete všetko v archíve, všakže? :) Chcem sa sústrediť skôr na to nové.. po prvé tí, ktorí tu chodíte často, ste si určite všimli nový design. Budem rada, ak mi napíšete váš názor, aj ak máte nejaké pripomienky, snažila som sa, aby to tu bolo čo najprehľadnejšie a aby bolo "všetko po ruke". Tiež som zväčšila rozmer fotiek a budem sa snažiť, aby boli čo najkvalitnejšie ..k tomu mi dúfam pomôže aj nové zlatíčko (jop, asi po piatich rokoch, čo o nej stále básnim, som si kúpila zrkadlovku). ^_^ Takže konečne budem prispevať pravidelnejšie, keďže doma môžem fotiť aj keď nie je úplne ideálne svetlo (čo napríklad môj starý foťák už nezvládal). Do nového roku som však vkročila chorá (dúfam, že nebude platiť staré príslovie - ako na nový rok, tak po celý rok, ha), a tak chvíľku potrvá, kým budem môcť fotiť vonku, no veľmi sa teším, určite tu uvidíte častejšie outfitové články a tiež nejaké random fotky, napríklad prírody a podobne! A možno sa dostanem aj k natáčaniu videí, no uvidíme.. Kľudne mi môžte napísať, čo by ste si tu radi prečítali, prezreli.. ste predsa súčasťou blogu, takže ma váš názor zaujíma. :) 
♥ ♥ ♥
This is the first post of the new year, so I would like to wish you all a good start, hope all your dreams come true, you will meet great people, take a lot of beautiful moments and gain unforgettable memories! This time you can´t find here post with summary of previous year, because everything is in the archive, isn´t it? :)  I want to focus more on a new .. new blog design - I tried to do it clear, but if you have any suggestion how to improve it, let me know. I also increase the size of pictures and I will try to post the highest quality of photos.. I´ve new helper - Nikon D3200. ^_^ So finally I will write posts regularly. If you´ve any ideas or suggestions about what I should post here, let me know, you´re part of my blog, so I´m interested in your opinions! :)

10 comments:

  1. nový designe chválím, mně se líbí moc a do nového roku vše nej :)

    ReplyDelete
  2. Design je moc pekny a na fotky i na videa se moc tesim! :)

    ReplyDelete
  3. Nový design je super, i když se mi možná k blogu hodil víc ten minulý, ale to neznamená, že není hezký :) jůů, gratuluju k zrcadlovce, hehe, já nedávno dostala k narozkám, takže si umím představit tvoji radost! :) Hodně úspěchů s blogem do novýho roku! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Dizajn je pekný, jednoduchý, tým sa nedá asi nič pokaziť :) Zrkadlovečku ti závidím, nech sa ti s ňou teda dobre fotí, teším sa na fotky a poprípade videá :)

    ReplyDelete
  5. Nový design je krásný a do nového roku Ti přeji všechno nejlepší, hlavně ať se brzy uzdravíš :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  6. Design je super a prajem šťastný nový rok!

    ReplyDelete
  7. Nový design je krásný, přijde mi, že se teď k Tobě hodí víc ... myslím to tak, že blog roste spolu s Tebou :) ♥

    Jinak už se moc těším na nové fotky outfitů, přírody a vlastně čehokoliv ale hlavně na častější příspěvky ;) :)

    Přeji krásný nový rok - Ann

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥