Thursday, July 31, 2014

│PHOTO│FIELD

Dnes mám pre vás trošku iný článok, za outfit sa to pokladať nedá, ale chcela som vám ukázať tieto šaty. Pôvodne som si ich objednala ja, na fotkách ich môžte vidieť na Mariannke, no aj jej sú veľké, tak sme odfotili aspoň ich krásny detail na chrbte. ^_^ Dlho som túžila po takýchto voľných (zas až tak voľných, aké mi sú nie, ha) krajkovaných bielych šatách s podobným strihom na chrbte.. a presne takto nejak som si predstavovala aj fotky v nich - na nejakom poli s modrou oblohou v pozadí. Škoda len, že mi nesadli, no to sa pri internetových nákupoch občas stáva. 
Aké skúsenosti máte vy? Tiež sa vám stalo, že síce rozmery by sedieť mali, no nakoniec tomu tak nebolo? Ja som urobila pravdepodobne chybu v tom, že som nerátala s tým, aký majú šaty strih a teda som si mala objednať cez prsia menšie. Ak by ste o ne ale mali niekto záujem, kľudne mi napíšte, na cene sa dohodneme! ;) 

10 comments:

  1. Krásný šaty i fotky :)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Moc krásné fotky! :) Zvu tě ke mě na GA... karoli-fantastic-world.blogspot.cz/2014/07/1-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. skvelé fotky, úplne príjemne pôsobia :)

    ReplyDelete
  4. Jééj, tá prvá fotka je naozaj krásna ! :o

    ReplyDelete
  5. Bílý šaty prostě miluju, toužím najít ty pravý pro mě! :D

    ReplyDelete
  6. Ty jo, ty fotky jsou vážně moc pěkné. Mám slabost pro fotky v přírodě :)

    ReplyDelete
  7. tie šaty sú naozaj krásne :O a áno, raz sa mi už stalo, že som si kupovala topánky a nakoniec mi boli malé, takže som ich musela dať kamoške :/ to bolo prvý raz čo som kupovala cez internet topánky a asi aj posledný :D ak sa smiem spýtať akej veľkosti sú tie šaty? sú naozaj krásne :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. aaaa ten detail na zádech O.o nádhera! Moc krásné šaty... lost-strength.blogspot.cz

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥