Thursday, July 17, 2014

|OUTFIT-M.| SIMPLE BLACK & WHITE

 Poznáte to? Pri tomto outfite som sa stretla s onou večnou záhadou - plná skriňa vecí a ja nemám čo na seba. Som váha, takže k mojím "dobrým" vlastnostiam patrí aj nerozhodnosť. (Som taká nerozhodná, alebo nie som?) ;) Nedokážem sa rýchlo rozhodnúť takmer v ničom, je to skľučujúce, ale nedá sa s tým nič robiť, teda aspoň neviem, ako by som to zmenila. Nakoniec som sa rozhodla pre moju obľúbenú čierno-bielu kombináciu. Kraťasy som si spravila z riflí, ktoré mám snáď ešte zo základky a požičala som si mamin biely svetrík. Zobrala som aj Nensinku, ktorá krásne pózovala. Včera bola s nami na pive a prekonala svoj strach z uzavretých priestorov, tak som na ňu pyšná, je to miláčinka. Čo vy a čiernobiela kombinácia? 
 Dnes mám pre vás ešte nové veci,ktoré mám za posledný mesiac.
Modré plavky ste na mne už mohli vidieť v predchádzajúcom outfite. Ďalej jednoduché biele plavky. Čierne klasické tielko - strašne dlho som také zháňala. Rifľové kraťasy, okuliare s trojuholníkmi, ktoré sa nepáčia mojej sestre, sandálky z ktorých som sa asi tešila predčasne, lebo mi robia otlaky a pritom sú také krásne.

│top: Gate│sandals: Humanic│shorts: Oasap

Ako si užívate prázdniny? Dúfam, že nie som jediná, ktorá "nemá čo na seba". Čo máte nové za posledný mesiac? Teším sa na vaše komentáre. Majte sa pekne. :)

4 comments:

  1. Já mám doma plnou skříň oblečení a taky si říkám, že nemám co na sebe :D . Jinak já za tento měsíc nakupuju až moc. Mám nové 4 páry bot a mám v plánu další dvoje, to se mi ještě nikdy nestalo, abych nakupovala takhle boty ve velkém :D
    Jinak moc pěkné fotky :))
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Ty bílý plavky jsou krásný! :) Taky sháním bílý, ale jelikož se letos asi neopálim, tak to bez nich nějak přežiju :D
    DAwardrobes

    ReplyDelete
  3. Pekné fotografie ♥ Tie plavky s mašličkou vyzerajú chutne ♥ Okrem iného sa mi tiež páči ten veľký havo :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  4. miluji cernobile kombinace a tobe to moc slusi! krasne fotky :) jinak také nemám porad nic na sebe ikdyz skrin mi praska ve svech :D

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥