Tuesday, July 29, 2014

|HOT OR NOT| "UGLY" SANDALS + GIVEAWAY WINNER!

 Odsudzované alebo milované. Mám pocit, že je to momentálne v blogerskej sfére tak - niektoré ich milujú, nosia stále a tvrdia o nich, že sú najpohodlnejšími, aké kedy mali, a iné ich neznášajú, sú pre ne nevkusné, vhodné akurát tak na behanie po dome či záhrade. A predsa som tu ja (a možno nie som jediná, tak dajte vedieť), nič proti ním nemám, no ani z nich nie som nadšená. Niektoré typy sa mi vôbec nepáčia (napríklad takéto čosi), no tie, ktoré môžte vidieť na väčšine fotiek v tomto článku sa mi celkom páčia a k niektorým outfitom sa skvelo hodia. Ak sú navyše také pohodlné, musí to byť fajn, vymeniť ich za opätky či nepohodlné topánky (som jediná, ktorá má problém nájsť nejaké, ktoré by mi nerobili odtlaky?) a dať nôžkam trochu voľnosti ;). 
Čo si o nich myslíte vy? Páčia/Nepáčia? Nosíte/Nenosíte? 
- - - - - - - -
 I thought that there´re only two opinions about these sandals. Some of bloggers really love them, they say that sandals are super comfy and others who hate them and think, that these sandals are ugly and they wear it only in their houses or garden. But I´m somewhere in the middle - I don´t hate them but neither I´m not excited of them. Some types I really don´t like (like these) but the ones that you can see in most of the pictures in this article I like. I think that it looks great in some outfits!  
What about you? Hot or Not?  


 │images source: Tumblr│

6 comments:

  1. Mám podobný názor, celkem se mi líbí když jsou dobře zkombinované, ale ne až tak, abych si je zatím pořizovala :)

    ReplyDelete
  2. Vidím, že tiež sleduješ blog Jules :) Myslím, že ľuďia su prekvapení tým trendom preto, že to je niečo dobré pre zdravie a zvyknutí sú skôr na to, že v móde sú samé veci, pre ktoré musia niečo obetovať (vysoké podpätky, úzke džíny...). Ale musím povedať, že mne sa to nepáči tiež :D

    ReplyDelete
  3. Tyhle boty mi přijdou naprosto šílené! Exokují ve mně povinnou školní docházku :D I když, ty černé lakované bych ještě vzala na milost, ale není to něco, co bych si musela pořizovat. Takže tak.

    ReplyDelete
  4. tento trend se mi líbí ale nesila bych je :))

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥