Monday, July 07, 2014

|HOT OR NOT| PRINT

Rozkošnosti, to ja môžem. Síce to podľa outfitov, ktoré na blog pridávam môže vyzerať, že som skôr na jednoduché veci, v šatníku mám aj pár kúskov, ktoré by mali možno podľa niektorých nosiť nanajvýš desaťročné deti. Srdiečka, bodky, rôzne druhy zvieratiek (samozrejme v rozkošnom animovanom prevedení, ha!) a najnovšie aj ovocie. Veď kto by nebral napríklad tie super truper krásne melónové topánky?  ^_^ S letom mám konečne chuť na farby, rozhodla som sa teda, trochu oživiť svoj šatník. A čo ho môže rozjasniť viac než šťavnaté ovocie?  ^_^ 
Ako ste na tom s touto potlačou vy? Nosíte/Nenosíte? Páči/Nepáči? A čo srdiečka? Bodky? Alebo dávate prednosť jednofarebným jednoduchým kúskom a rozkošné potlače prenechávate mladším? :)

Na 6ks.com nakúpite do 20. júla ovocie s 20% zľavou (kód: "fruit")! Kto má záujem, mrknite sem: http://www.6ks.com/promotion/fruitprint.html ;).

4 comments:

  1. ja mam strasne rada bodky a pasiky <3 prilezitostne aj nejake tie cute motivy zvieratiek s napismi a la pulla nd bear :)) ale uz sa takym privelmi infantilnym motivom snazim trosku vyhybat :D (zatial bezuspesne :D)
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  2. musím se přiznat, že puntíky jako jediné mi neučarovaly.. ale co se týká potisků ovoce, zvířátek, srdíček.. jednoznačně ANO! :D <3

    ReplyDelete
  3. V poslednom čase potlače môžem, od pásikov, bodiek, cez vtáčiky. Ale najviac milujem kvety :-)

    ReplyDelete
  4. ja úplne zbožňujem tieto potlače! jedlo na tričkách, šatách a vlastne všade je super!:D
    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥