Saturday, June 21, 2014

|STYLE| DRESS & SNEAKERS

Šaty a tenisky? Niektorí si takú kombináciu nevedia ani predstaviť, no mňa vždy bavila! Páči sa mi, ako dokážu tenisky rozbiť tú eleganciu akýchkoľvek šiat (dobre, zas akýchkoľvek asi nie, k róbe si ich veľmi predstaviť neviem, ha)... vyzerá to hravo, no zároveň žensky. Určite na mne čoskoro takúto kombináciu uvidíte (až mi dorazí tých štvoro objednaných šiat ^_^), no musím doplniť aj nejaké tenisky v pastelovej farbe! Zatiaľ sa môžte inšpirovať aspoň takto ;). Ktorá kombinácia sa vám páči najviac?
Btw páčili by sa vám takéto článku so setmi z polyvore častejšie? Dajte mi vedieť, polyvore ma totiž baví čoraz viac a teraz mám naň konečne aj trochu viac času. Je to skvelé miesto, kde má môj šatník neobmedzené možnosti a môžem sa vyhrať ako len chcem. ^_^
- - - - - - - -
Dress with sneakers? It´s maybe a crazy combination for someone, but I like it! It´s great how sneakers can break the elegance of any dress (oh, except some ceremonial dresses) ... it looks playful but feminine. You will surely see this combination on my blog as soon as possible (until four dresses which I ordered will arrive ^ _ ^), but I need to buy also sneakers in pastel color! So meanwhile you can get inspiration in this post. ;) Which combo is your favourite?

Roses


SUMMER TIME



MINTY

5 comments:

  1. Pěkná inspirace :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. šaty s teniskami zbožňujem, len treba vedieť aké šaty s akými teniskami a výsledok je vždy cute :) tvoje poskladané inšpirácie sú toho dôkaz..sú krásne :)

    ReplyDelete
  3. The first outfit is so cute. Have a lovely sunday darling

    ReplyDelete
  4. ja mám jednu teniskovo šatovú kombináciu v hlave, len čakám na ten správny čas:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥