Friday, May 30, 2014

|OUTFIT-M.| COMFY

Ahojte. Boli sme so Zuzkou fotiť outfit a keďže bývame od seba trochu ďalej, tak som išla na korčuliach. A čo vy a šport? Preferujete viac korčule, alebo bicykel, či len prechádzanie? :) Keď je pekné počasie, tak chodím celkom často na cyklotrasu, ktorú nám spravili predminulý rok (tuším). Je tam skvelá cesta, príjemne chladno - z jednej strany les, z druhej rieka a nemusím sa báť, že nestihnem zabrzdiť a prejde ma auto, alebo preletím niekde cez priekopu, alebo niečo podobné, keďže neviem moc dobre brzdiť na korčuliach. Mám pred sebou posledné tri skúšky, tak dúfam, že to dopadne podľa mojich predstáv a budem si užívať prázdniny na ktoré sa tak nehorázne teším. Máte už nejaké konkrétne plány na prázdniny? Nejaké brigády, výlety, chaty, alebo dovolenky? My s priateľom chceme ísť na Oravu chytať ryby a tiež by sme veľmi chceli ísť k moru. Minulý rok sme boli v Podhajskej, ale ochorela som na obličky (kvôli imunite a predchádzajúcim ochoreniam) tak som odišla z dovolenky predčasne. Teraz sa môžem kúpať len v mori, z čoho nie som nadšená, lebo more tu nemáme a rada plávam.
Na sebe mám jednoduchý outfit. červené tenisky, ktoré oživili čierno-sivú kombináciu teplákov a tielka a ktoré som si zobrala preto, aby som mohla odfotiť Zuzku, lebo v korčuliach by to nemuselo byť dobre zaostrené. Šatku preto, že v deň fotenia dosť fúkalo a ja som celkom náchylná na prechladnutie hrdla. 
Nakoniec by som vám chcela napísať jeden citát, ktorý som si prečítala asi pred dvomi dňami a podľa ktorého by som sa chcela a aj sa snažím riadiť. ;) :
"Každý, koho stretnete, v sebe zvádza boj, o ktorom nemáte tušenie.
Buďte milí.
Vždy."
Majte sa krásne. :)

 │pants: Choies

7 comments:

  1. ty kalhoty vypadají moc hezky, jsou takové zvláštní :) a líbí se mi barva tvých bot :)

    ReplyDelete
  2. Máš moc pěkné tepláky ;-) já dávám přednost kolu, dříve to byly také brusle ale pak jsem přestala tak na 4 roky a už to není ono a navíc jsem dostala nové kolo minulý rok tak jsem si oblíbila kolo :-D

    ReplyDelete
  3. štýlové tepláčky :)

    ReplyDelete
  4. Tepláky sú skvelé, vyzerajú veľmi pohodlne! Ja by som tiež šla na korčule, avšak problém je v tom, že moje mi sú malé:D
    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. na tvoj blog by človek chodil aj 10 krát denne, neskutočná pohoda z teba vyžaruje :)
    http://70sukienmala.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥