Saturday, May 17, 2014

|COSMETICS| REVIEW: NIVEA PRODUCTS

M.: Ahojte, ako sa máte? Aké je u vás počasie? U nás stále a stále prší. Dnes som sa pre vás rozhodla spraviť recenziu na výrobky od značky Nivea. Začalo sa to tým, že som veľmi chcela vyskúšať spevňujúci telový olej Q10 plus, ktorý sľubuje spevnenie pokožky a je vhodný na strie. Chcela som ho hlavne z toho dôvodu, že cez leto mám na vnútornej strane stehien podľa mňa celkom viditeľné strie, tak som napísala Nivei, či by mi neposlali vzorku tohto oleja. No prišli mi 4 vzorky - z toho som dve vôbec neskúšala.

1. Firming Body Milk Q10 plus - sľubuje pevnosť, pružnosť, rýchle vstrebávanie a viditeľne pevnejšiu a jemnejšiu pokožku. No, takto, ja som mala maličkú vzorku, ktorú som si aplikovala celkom dvakrát, takže to nemôžem objektívne posúdiť. Čo však môžem potvrdiť je naozaj rýchle vstrebávanie. Týmto chcem poprosiť tie, ktoré majú skúsenosti s týmto telovým mliekom alebo telovým olejom, alebo ktoré používate svoje osvedčené krémy na spevnenie a redukciu strií, až mi napíšete do komentára tipy. Veľmi, veľmi vás prosím. Ďakujem :*
2. Energizujúci denný krém proti vráskam Q10 plus - tento krém som dala vyskúšať mamine. :) Hodnotila ho veľmi pozitívne, ráno si ho naniesla a mala po celý deň pocit sviežosti a vypnutosti pokožky. Hovorila, že by si ho určite kúpila, KEBY - nemala takú citlivú pleť. Má veľmi jemnú a naozaj citlivú pleť a väčšina krémov od značiek z lekárne jej nerobí dobre a to tým spôsobom, že sa jej vyhodia malé vyrážky okolo pier, ktoré samozrejme hneď zmiznú po prerušení nanášania krému. Takže odo mňa k tomuto výrobku toľko, že spĺňa čo sľubuje, ale nie je úplne vhodný pre extrémne citlivú pleť.
3. Nivea Men Balzam - túto vzorku som dala vyskúšať svojmu priateľovi a povedal, že "je fajn" - v preklade má príjemnú vôňu. :D
4. Hydratačné telové mlieko do sprchy - tento výrobok si určite zakúpim. Prekvapil ma vo všetkých smeroch. Keď som videla reklamu na toto telové mlieko, tak som si hovorila, že sa to predsa použitím sprchy a následne osušením zmyje a žiadna hydratácia nebude. Nejakým zvláštnym zázrakom sa to nestalo :D pokožka bola úplne hebká, hydratovaná a vláčna. Má nádhernú, úplne nevtieravú vôňu, ktorá podľa mňa pôsobí prirodzene. Ďalšiu výhodu vidím v jeho rýchlom nanesení a v tom, že sa vôbec nelepí. Tento výrobok určite odporúčam. :)
5. Výživné telové mlieko - tento výrobok mám už dlho a kúpila som si ho hlavne kvôli takmer sto percentnému prírodnému zloženiu. Tiež ma inšpiroval k nafoteniu fotiek v tráve. Som s ním spokojná, ale viac sa mi páči mlieko do sprchy. :)
6. Clean deeper - sestrin výrobok, ktorý hodnotí ako náhradu za odlíčenie, ktorý odstráni mejkap aj nečistoty. Patrí medzi jej obľúbené výrobky, má už asi 4. v poradí. :)

 Čo vy a značka Nivea? Používate tiež nejaké z týchto produktov? :)

4 comments:

  1. Taky jsem už zkoušela tělové mléko do sprchy a je totálně boží! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Používám tělové mléko Nivea a krásně mi voní. Mléko do sprchy mě vůbec neláká.

    ReplyDelete
  3. Používam od Nivei krém na tvár aj telové mlieko a som s ňou spokojná.

    ReplyDelete
  4. ten šiesty výrobok mám aj ja, je super.
    Naty

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥