Tuesday, May 20, 2014

|COSMETICS| REVIEW: LIPGLOSS & EYESHADOWS

Ako môžte podľa názvu príspevku a fotiek vidieť, dnes to bude o kozmetike. Už dávnejšie som vám tu ukazovala tieto dva výrobky v článku s random fotkami, v tomto vám ich trochu priblížim a tiež vám napíšem moje skúsenosti s e-shopom Bornpretty, z ktorého mi boli poskytnuté k recenzii ;). Kozmetiku som tu už dlhšie nerecenzovala, celkovo som si akosi obľúbila nejaké výrobky, ktoré som používala takmer stále a nemala som chuť ani čas experimentovať a skúšať niečo nové. V poslednej dobe sa to ale opäť trošku mení, a tak mi ponuka na spoluprácu z tohto e-shopu prišla vhod a rada som ju prijala. Vybrala som si teda na vyskúšanie očné tiene a lesk na pery, pôvodne mal byť v objednávke aj štetec, no ten sa akosi z balíčku vytratil. Musím sa priznať, že som nejakú kvalitu neočakávala, no výrobky ma príjemne prekvapili. Tak poďme na to:
Čo sa týka tieňov, tie si ma získali svojimi farbami, ktoré môžu byť pre niekoho nudné a obyčajné, no mne sa strašne páčia, hlavne teda tie hnedé so zlatým odleskom. Keď mi dorazili, veľmi som sa potešila, pretože naživo sa mi páčia ešte viac než na fotkách v e-shope. Síce tiene počas bežných dní nepoužívam, ak tak, len fakt výnimočne a už vôbec nie takéto výraznejšie trblietavé, ale o pár mesiacov sa chystám na svadbu a pri líčení ich určite využijem! Majú mastnejšiu konzistenciu, takže sa veľmi neprášia a vyzerá to aj na fajn výdrž (nemala som ich kde ešte dostatočne odskúšať). Ako som už písala, vyhovujú mi aj farby, úplne stačia tieto štyri a dá sa z nich vyčarovať krásne líčenie. Možno vám tu nejaké ukážem v inom článku. ^_^
Lesk je taká klasika. Ja toho moc na perách neznesiem a väčšinou používam len balzam, no s týmto leskom som problém nemala. Práve naopak, obľúbila som si ho a v poslednej dobe ho používam celkom často, dokonca dostal čestné miesto v mojej kabelke, ha. Vybrala som si ho v odtieni 02 a páči sa mi na ňom, že síce je to lesk, neobsahuje trblietky a na perách pôsobí naozaj jemne a prirodzene. Ako som ale už u leskov zvyknutá, po nanesení je lepivý, a že by bol nejak extra "long lasting" sa tiež nedá povedať (alebo za to môže len moja neustála potreba olizovať si pery? :D). 
Aby som to zhrnula, s výrobkami som oveľa spokojnejšia, ako som očakávala. Ja by som teda ich kúpu neľutovala, aj keby som si za ne sama zaplatila, tie ceny sú podľa mňa fajn :). Čo vy a tento e-shop? Poznáte? Vyskúšali ste už niečo z ich ponuky? A čo si myslíte o týchto produktoch? Ak máte nejakú vlastnú skúsenosť, určite sa so mnou podeľte! 

Majte sa krásne a užite si zvyšok tohto krásneho slnečného dňa, ja bežím s Mariannkou osláviť dnešnú úspešnú skúšku, juuupí! ^_^ 

4 comments:

  1. Ty stíny vypadají super, podobné barvy zrovna sháním :)
    DAwardrobes

    ReplyDelete
  2. Lesk na pery mi príde ako strašný "fejk" Clinique :D neviem, asi by som to na ústa nedala.

    ReplyDelete
  3. Tak ty stíny vypadají fantasticky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší pravděpodobnost výhry

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥