Monday, February 10, 2014

|wishlist| Spring

Ahojte! Cez víkend som sa neozvala, pretože som ho celý strávila pracovne, no snáď mi aspoň bude na účte konečne svietiť krajšia suma. Teraz mám ale týždeň voľno, kým mi začne druhý semester, takže sa určite budem viac venovať aj blogu :). Dnes si môžte pozrieť môj jarný wishlist, tentokrát som sa ho rozhodla spracovať trošku zaujímavejšie, tak snáď vám prinesie tento článok aj trochu inšpirácie. Je na ňom viacero kúskov, ktoré som kedysi nemusela a teraz by som ich brala hneď! 
Jedným z nich sú napríklad creepers, ktoré som na ostatných vždy kritizovala, no v poslednej dobe sa mi akosi zapáčili a nejaké pohodlné boty na behanie po meste by som určite potrebovala, takže by som nimi veru nepohrdla. Páčia sa mi ale len tie úplne nízke, jednoduché a keďže konečne plánujem trochu oživiť svoj šatník o farby (hnedú už ani za farbu nepokladám, je mojom čiernou), dala by som prednosť vínovým :). Keď už hovorím o pohodlnosti, jednoznačne potrebujem klasické čiernobiele tenisky, aké som kedysi nosila veľmi často a teraz som zistila, že už žiadne nositeľné nemám. Čo sa týka topánok, potešila by som sa aj nejakým zaujímavým čiernym so zlatým zdobením, a síce sa mi kedysi takéto "deravé" nepáčili, mám už pár takých vyhliadnutých, no topánky momentálne nemám kam dávať, takže budem musieť najskôr v nich urobiť poriadok a asi aj trochu pretriediť a až potom dokupovať nejaké navyše :). 
Tiež sa mi zapáčil tartanový vzor a zamilovala som sa do strihu tejto košele. Ak teda takú nájdem, bude moja. K nej už len klasické skinny džínsy a tie vínové creepers! Nejaké tipy, kde takú nájdem? :)
Ďalej sú to už len doplnky, ktorým by som sa ale veľmi potešila. Potrebujem nájsť ideálnu jednoduchú čiernu peňaženku, ani malú, ani veľkú, a rozloženie vnútra musí zodpovedať mojim požiadavkám. Pre niekoho je to možno "len peňaženka", no ja ako detailistka si na takýchto veciach dávam záležať. Navyše je to vec, ktorú so sebou nosím a používam dennodenne, takže potrebujem tú pravú :).
A nech ju už mám kde nosiť (nie že by som nemala, ale viete), hodila by sa mi menšia čierna kabelka. Mám jedno jednoduché psaníčko, ktoré ste tu už mohli vidieť, no rada by som nejakú so zlatými detailmi. Aspoň na prednášky sa totiž snažím neťahať kopu vecí a nosím skôr menšie kabelky. 
A nakoniec sú to zlaté hodinky, po ktorých túžim už veky a ani po pol roku od objednania a preposlaní mi z ebay-u nedorazili. Takže ich plánujem objednať z inej stránky, teraz už len opäť nájsť tie pravé :).

Čo pekné by ste si radi túto jar kúpili vy? Alebo čím ste si naposledy urobili radosť? :)
Zdroj obrázkov/Images source: Tumblr.com

9 comments:

  1. Mě by měl přijít konečně křivák, po kterém toužím už asi rok :D
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. zlaté hodinky a peněženku MK mám na svém wishlistu taky :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Lovely wishlist I love the shirt <3

    http://thatmessyhair.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. presne takýto štýl zimných topánok so strieborným zipsom som si nedávno kúpila v HM :) aaaa ešte som si kúpila kabelku, aby nebolo málo :)
    handmade valentín: TU

    ReplyDelete
  5. Priznam sa, ze s tymi creepers si ma celkom prekvapila, ale preco nie, som zvedava ako ich budes nosit. :) A zvysok za mna urcite ano, same skvele kusky. :)

    ReplyDelete
  6. Tiež sa mi nejako začali páčiť creepers :) a tie "deravé" sú fakt krááásne!

    ReplyDelete
  7. ten nafialovelý obrázok s nohami... super! tartan a celkovo hlavne také košele milujem, už aspoň rok kradnem otcovi zo skrine aspoň na doma, pretože tie originál ešte z obdobia socializmu sú trošku iná kvalita a pritom sú krásne. a creeps... nemám k nim vzťah, ľudia ich nosia a myslia si aké je to originálne, čo zatiaľ ešte ako tak je, dajme tomu, ale neznášam, keď noha vyzerá taká obrovská, takže nič pre mňa :)

    ReplyDelete
  8. Your blog is an ispiration for me :)
    Visit mine if you want.
    thanks bby
    http://denisecarels.blogspot.it/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥