Wednesday, January 29, 2014

|waitlist| Camo jacket

Pamätáte na tento článok?
Za ten takmer polrok sa môj vkus a názory dosť zmenili, a jedným z nich je aj názor na maskáčový vzor. Nie žeby som ho nejak veľmi žrala, vlastne ešte pred chvíľou som si nebola istá, či by som bundu s týmto vzorom vynosila, klikla som na Tumblr, našla s ňou pár outfitov, a hneď bolo rozhodnuté! Na FRS som ju obzerala už dlho, párkrát bola aj v nákupnom košíku, no nakoniec ju vždy nahradili iné kúsky, ktoré som aj objednala a na druhý deň mi prišiel email s tým, že jeden z nich je momentálne vypredaný, tak moju objednávku zrušili. Opäť som sa teda pustila do prezerania ich ponuky a viete čo ma zas zaujalo? Áno, opäť mi padla do oka práve táto bunda, a tak som sa rozhodla, že ju predsa len objednám! Páči sa mi na nej hlavne to, že nie je oversized a má aj kapucňu. Som teda zvedavá, ako to dopadne, ako bude vyzerať naživo a na mne. Keď dorazí, určite dám vedieť! :)
Čo vy a maskáčový/camo vzor?  

Do you remember this article?
During last months I changed lot of my opinions and one of them is the opinion of the camo pattern. So when I saw this camo jacket on FRS, I decided to order it and I hope, that it will fit me. I like it mainly for the fact that it´s not so oversized and has a hood. I was not sure, if it fits with my style and if I will know how to combine this jacket, so I clicked on Tumblr for some inspiration, here it is! What about you and camo pattern? Do you like it or not?
source: tumblr.com

7 comments:

  1. tiež som ho nemala veľmi v obľube, ale na tvojich fotografiách vyzerá maskáčový vzor skvele :)

    Môj blog tu

    ReplyDelete
  2. Jej, ja si na ten clanok uplne pamatam, to boli take moje blogerske zaciatky. :) Inak mne sa camo vzor najskor prilis nepacil a vlastne sa mi zacal pacit az ked odvsadial zmizol. :D Ale teda stale si nie som ista ci by bol uplne pre mna, radsej ho uvidim na inych. ;)

    ReplyDelete
  3. Tedka se mi to nějak přestává líbit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. mě se camo styl moc líbí ♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Tady na těch outifitech to vypadá super, těším se, až to uvidím na tobě, taky bych takovou brala!! :)

    ReplyDelete
  6. Zo začiatku sa mi tento trend vůbec nepáčil, ale postupom času, som mu prišla na chuť. Mám teda len jeden sveter s týmto vzorom, ale tiež si plánujem objednať nejakú bundičku.

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥