Sunday, January 12, 2014

|random|

 Už dlhšie som nepridala žiadny takýto článok s random fotkami, tak som sa to rozhodla dnes napraviť. Niektoré fotky sú ešte z Vianoc, môžte vidieť aj nejaké vianočné darčeky, pôvodne som chcela spraviť aj článok o nich, no nakoniec som si to rozmyslela, skôr to boli osobnejšie darčeky, nie moc oblečenia, takže by vás to asi aj tak nezaujímalo. Ale vy sa mi kľudne môžte pochváliť takto dodatočne, či ste dostali to, čo ste si vysnívali! :) 
Práve kozmetiku z tejto fotky som dostala, najsamkrajší lak na nechty od Mariannky, tiene na obočie, ktoré som už nutne potrebovala, od sestry, sú značky Cartrice a som s nimi oveľa spokojnejšia ako s tými od Essence. Hlavne to pevnejšie balenie, ktoré sa nerozpadne po jednom náraze a nerozsýpavajú sa, okrem toho majú tiež podľa mňa lepší štetec a aj mini pinzetku :). 
Telový krém som vyhrala v súťaži s Dove na FB, tiež ste súťažili? :)
Lak vyzerá skvele bez podlaku a aj s lakom akejkoľvek farby, horšie je už to odlakovávanie, ale ak máte skúsenosti s takýmito trblietkavými, určite to poznáte.

Krásnu jemnú striebornú retiazku s príveskom spolu s náušničkami som dostala od drahého ♥. 

Ďalšia krásna kabelka, ktorú ste mohli vidieť vo včerajšom príspevku a dokonalé botičky, prišli z Číny za neuveriteľné dva dni! Síce je pošta platená a keď mi tam vyskočili možnosti dopravy, ani som nepozerala, čo sú zač, len som zvolila tú kratšiu. Ale dva dni som teda naozaj nečakala :).  Po rozbalení balíčka som bola naozaj šťastná prešťastná, veci vyzerajú presne ako na fotkách a topánky mi presne sadli. S e-shopom lovelyshoes.net mám teda zatiaľ skvelú skúsenosť, veľkosti sedia a fotky či popis produktov tiež :). 

Jedna vianočná, tá atmosféra mi chýba. 

A samozrejme nový rok znamená nový diár! Vyberala som dlho predlho a nakoniec som sa rozhodla pre tento. Je malý, praktický, vyhovuje mi rozloženie strán aj to, že má "stužku", ktorou si môžem označiť aktuálnu stranu. Tiež už máte ten pravý alebo diáre nepoužívate? :)


A nakoniec jedna čiernobiela selfie fotka s najobľúbenejšími prstenmi, ktoré nosím momentálne stále a najradšej by som si ich zaobstarala aj v striebornom :). 

8 comments:

  1. Retiazka a nausnicky su krasne, presne takyto typ sperkov mam rada. :) A tie keksiky z prvej fotky, mnaam! ;)

    ReplyDelete
  2. Prvá, ten stromček a posledná ♥ Trblietkové laky zbožňujem ♥

    ReplyDelete
  3. Krásne vecičky :) Lak vyzerá veľmi pekne. Tiene používam aj od Catrice aj od Essence a sú super :)

    ReplyDelete
  4. na té poslední jsi nádherná:)

    ReplyDelete
  5. vlastním podobné boty ;-) ale taky leoparda :-D

    ReplyDelete
  6. aww the shoes! <3
    i'm now following your blog!

    Giveaway <3 SHE WALKS Blog

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥